14 saker som garanterat gör ditt hem ännu finare!

Hemmet är en plats för avkoppling och trygghet. Inred med de populära trenderna som marmor, guld, ljusrosa eller grått.


Världen av inredning förändras och går igenom olika trender – precis som klädmodet. I höst är det till exempel retrodesign som gäller. Möbler som tar en tillbaka till ett tidigare årtionde. Men trender som marmor till exempel finns fortfarande kvar. Här är våra handplockade favoriter i inredningsvärlden. 

1. Retrobyrå

Här är en snygg byrå i mangoträ. Den har två skjutdörrar med en räfflad yta samt små lådor att förvara saker i. Grymt fin som tv-bänk till exempel. Den kommer från Ellos Home och blir din för 5 999 kronor. 

2. Bubblig vas

Vaser med fina växter i kan förgylla hela hemmet! Här är en budgetkopia på de populära vaserna från Svenskt Tenn.

Skillnaden är att den här, som kommer från Ellos, bara kostar 249 kronor – när den från Svenskt Tenn kostar några tusenlappar. Om du inte bryr dig om märken så är den här vasen ett riktigt kap.

3. Annorlunda ljusslinga

Ljusslingor är en återkommande grej, som oftast syns i form av glödlampor eller bollar – men här är en med rosa flamingor. Hur coolt som helst! Ljusslingan blir din för 99 kronor hos Ellos. Finns även i form av ananas här

4. Ljusrosa fåtölj

Ljusrosa är en färg som många numera har som en extra färgklick i sitt annars gråa eller vita hem.

Den här fåtöljen är lättplacerad och minimalistisk med ben av metall och sammetsklädsel. Du hittar den hos Ellos för 1 999 kronor. Finns också i andra färger.

5. Duschdraperi med marmormönster

Utstickande färger kan piffa upp ett tråkigt badrum rejält. Satsa på ett riktigt färgglatt duschdraperi – och varför inte detta i blågrön marmor? 

Sedan kan du matcha med gröna marmorbrickor eller tillbehör som toalettborste, till exempel. Duschdraperiet hittar du hos Ellos – för 199 kronor. 

6. Brickbord som soffbord

Det här snygga bordet finns i fyra olika färger – och i flera olika storlekar. Perfekt för det stilrena vardagsrummet. Just det här bordet går på en tusenlapp. Kolla in det här.

7. Unik bordslampa

Fin lampa att ha på soffbordet, hallbordet, brickbordet... ja, egentligen vilken yta som helst! Den finns också i silver, om du inte är en guldälskare. Den blir din för 349 kronor från Ellos.

8. Hängare i mässing

Drömmen att ha i badrummet! Flera krokar, en liten hylla och en stor spegel. Finns i mässing eller svart – den blir din för 799 kronor hos Ellos.
 
9. Spegel med krokar

Ännu en praktisk möbel med krokar! Förvaring är viktigt – speciellt för små utrymmen.

Här är en spegel med möjlighet att hänga kläder eller accessoarer på. Hur smidigt som helst! Du hittar den hos Ellos för 1 499 kronor.

10. Vinställ

Det är riktigt snyggt att ha vinflaskorna framme – framför allt i ett fint vinställ, som det här från Ellos. Finns i mässing eller svart för 299 kronor.

11. Zebramatta

Mattor är det absolut enklaste sättet att pimpa ett rum, eller bara göra det mysigare. Den här zebramattan är grymt cool – men det bästa av allt är att den heter Zebbe. Finurligt, va? Den blir din för 1 299 kronor hos Ellos.

12. Tvål med roligt budskap

Vi lovar att det blir lite roligare att tvätta händerna när det står något intressant på tvålpumpen. Den här tvålen innehåller dessutom inga djurfetter, färgämnen eller andra typiskt konstgjorda ämnen.Du hittar dem här för 99 spänn hos Ellos.

13. Lightbox

Lightboxes är supertrendiga och syns i många hem. Du kan enkelt klistra dit dina egna ord, citat eller liknande. De finns i olika storlekar, så du kan lätt välja den som passar dig. Här hittar du den i A3-format för 399 kronor.

14. Snygg byrå

Här en riktigt snygg byrå i en gråaktig nyans. Passar säkert bra i många hallar eller korridorsliknande rum. Du hittar den hos Ellos för 2 999 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.