Äntligen kommer lönen! Här är 20 saker att bränna den på

Ta på dig spenderarbyxorna när pengarna rullat in på kontot. Men vad ska du lägga pengarna på? Här är några tips.


Det finns ingen bättre dag än när det är dags för löning. Dagarna före lever många på yoghurt eller nudlar – men nu är de jobbiga tiderna förbi. Unna dig en lyxig spadag, eller varför inte en kryssning?

1. Lyxigt marmorbord

Det finns nästan ingen hetare inredningsdetalj än marmor. Problemet är bara att de ofta kan vara lite dyrare – men vad gör det när du nu fått en saftig lön?

Kolla in marmorborden här, dessutom till ett riktigt kanonpris där de är nedsatta med hela 73 procent

2. Skor med pälsboll

Sneakers med en fluffig liten historia på ovansidan är en av höstens största trender i skoväg. Här är ett par från Steve Madden.

För dig som älskar rosa eller klassiskt svart, så finns de i den färgen också. De blir dina för 899 kronor.

3. Glas att samla på från Carolina Gynning

De här vinglasen från Carolina Gynning är riktigt populära – och många samlar på dem. Hur snygga som helst att stå framme! Kolla in dem här.

4. Lyxa till det med guld

Den här lyxiga ansiktsmasken innehåller äkta guld och den ger rejält med lyster till hyn. Den hjälper också till att släta ut och återfukta huden. 

Här hittar du den. Den passar alla hudtyper och är faktiskt inte så dyr som man kan tro, prislappen hamnar på drygt 600 spänn.

5. Unna dig en spadag

Unna dig själv och någon du tycker om en spadag på det populära Centralbadet i Stockholm. Just nu sparar du nästan 500 spänn när det är nedsatt med hela 61 procent.
 
Kolla in dealen här. Men skynda dig, den är tidsbegränsad!

6. Bra ljud i ett headset

Det finns inget värre än hörlurar som läcker ut ljud, eller framför allt läcker in ljud och gör så att du hör allt förutom det du lyssnar på i lurarna. Här är ett par från Sony – med en snygg guldkant.

Du får ett klart och kraftfullt ljud som framhäver detaljerna i ljudet. Lurarna blir dina för 799 kronor hos Ellos.

7. Aldrig mer en dålig hårdag

Här är en plattång från Babyliss som tack vare sina rundade kanter också fungerar grymt bra som locktång. Finns att klicka hem från Ellos för 1 195 kronor. Så värt det! Den sliter mindre på håret och ger lyster.

8. Dator från Tiger of Sweden

Hösten är tiden för rutiner, skola eller jobb. Skydda därför din älskade laptop med en riktigt fin väska. Just den här kommer från Tiger of Sweden och blir din för 2 699 kronor.

9. Playstation 4 Pro

Under regniga och kalla höstdagar är det helt okej att bara sitta inne – och spela tv-spel till exempel. Här hittar du ett Playstation 4 Pro för 4 299 kronor. 

10. Gazelle från Adidas

Snygg klassiker – i en ny smutsrosa mockafinish. Perfekt färgklick i vilken outfit som helst. Du hittar dem hos Ellos för 999 kronor. Hur fina kommer de inte bli nu till hösten? 

11. Actionkamera

Föreviga dina äventyr med en grym actionkamera. Eller varför inte börja vlogga? Den här kameran har nämligen Wi-Fi! Den är väldigt billig också – och blir din för 799 kronor från Ellos.

12. Poppa popcorn med biokänsla

Poppa dig riktigt goda popcorn – med lyxig biokänsla! Den här popcornmaskinen känns riktigt retro och blir en snygg detalj på köksbänken.

Det bästa av allt är att den inte är särskilt dyr. Du hittar den hos Ellos för 599 kronor.

13. Malene Birger

Skol- och jobbtider kräver mycket saker att bära med sig – så vad passar inte då bättre än en ny märkesväska.

Den här blir din för dryga tusenlappen! Så värt det, och piffar upp vilken outfit som helst med de fräscha ränderna.

14. Chokladfontän

Du kommer lätt bli favoriten bland dina vänner med en alldeles egen chokladfontän. Gör vilken fest som helst roligare och är en riktig stämningshöjare för det vanliga fredagsmyset. Finns hos Ellos för bara 199 kronor.

15. Inred köket i rosa

Perkolator för 799 kronorDonutmaker för 229 kronor

Färgklickar i hemmet livar verkligen upp. Här är två rosa saker du bara måste ha! En perkolator för riktigt gott kaffe och en donutmaker för... ja, varför inte? 

16. Hoodie

Om kylan biter lite extra på dig så börjar det bli dags att införskaffa sig en fräsch hoodie.

Den här kommer från Levi's och är hur mysig som helst – samtidigt som den fortfarande är ganska stilig. Den finns hos NA-KD för 649 kronor.

17. Korvgrill

Korv med bröd är underskattat – för det är ju så gott! Nu kan du göra dem utan varken spis eller värme, med den här lilla prylen. Det bästa av allt är att den bara går på 199 kronor hos Ellos.

18. Flytande highlighter för glow

För att få till det där fantastiska glowet på kindbenen är en flytande highlighter grymt bra. Det enda som krävs är en droppe eller två! De här, som kommer från Lumene, är definitivt värt sitt pris på 284 kronor.

19. Grillkryssning i Stockholm 

Satsa på en härlig grillkryssning med vänner och familj. På MS Birger Jarls grillkryssning får du en härlig grilltallrik och en utsikt över den vackra skärgården. Med det här erbjudandet sparar du drygt 250 spänn per person. Upptäck Stockholms skärgård!

20. Sjöjungfrufilt

Vem vill inte vara en sjöjungfru? Som Ariel till exempel? Nu kan du det – med en mysig filt! Den finns i tre olika färger, och du hittar den här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!