Fynda höstmodet idag – Boozt har rea hela dagen

Förnya garderoben med fräscha höstkläder och skor. Idag har Boozt en riktigt grym rea på tusentals märkesplagg.


Det är ingen skräll att alla tycker om rea – men när det gäller märkeskläder och designers tycker man om det ännu mer. Boozt har Crazy Deals – med nedsatta priser upp till 60 procent. Här visar vi några favoriter.

Men skynda dig! De grymma priserna gäller bara idag. Här hittar du rean för damer och här hittar du den för herrar

1. Skjorta från Peak Performance

Det kan aldrig gå fel med en riktigt stilig skjorta. Just den här är från Peak Performance och kan just nu fyndas till halva priset. Knappt en femhundring! 

Tillsammans med ett par mörka chinos har du en komplett outfit. Skjortan finns i flera olika färger, så du kan lätt hitta den som passar dig.

2. Klänning med glittrig krage

Här är en klassisk klänning från Lauren Ralph Lauren – som genast blir mycket roligare med den glittriga kragen.

Perfekt för finare tillfällen, eller en dag när man bara vill vara extra fancy. Kolla in klänningen här. Den är nedsatt till halva priset och finns att klicka hem för 1 047 kronor.

3. Ryggsäck från Sandqvist

Skona ryggen med en snygg ryggsäck. Den här kommer från märket Sandqvist, som blivit riktigt populärt. Härligt blågrön med svarta läderremmar. Om du klickar hem den nu på rean får du den för 597 kronor. 

4. Söt klänning

Nu är det varken bal eller bröllopstider – men det ska inte hindra dig från att klicka hem den här söta klänningen. Den finns hos Boozt för reapriset 549 kronor. 

Missa inte en av höstens stora trender. Den dubbelknäppta kavajen! Här har du 14 riktigt snygga dubbelknäppta kavajer att  ha i höst

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!