13 grymt fina jackor till hösten – som värmer dig i kylan

Kylan smyger sig på – det är iskallt på morgonen med sedan varmare på dagen. Därför behöver du en jacka som kan hantera båda!


Klassiska kappor eller kavajer går aldrig fel när det gäller höstmodet. I år har den kända dunjackan tagit namnet Puffer Jacket och är den absolut mysigaste jackan att värma sig i.

1. Elegant kappa

Många letar efter den perfekta kappan – helst med raka kanter och lagom längd. Här är en riktigt fin från Ellos – som finns att klicka hem för 599 kronor. 

2. Gläns i hösttrenden

Silver är en av höstens största trender! Den här jackan kommer från NA-KD och är sådär härligt fluffig. Grymt snyggt till en helsvart outfit, eller vad som helst egentligen. Jackan blir din för 899 kronor. 

3. En lite längre kappa

Här är den längre varianten av den första kappan från Ellos. Fortfarande lika snygg och stilren i sina raka kanter och krage.

Den finns i två färger och blir din för 999 kronor. Riktigt bra pris för en kappa i kvalité.

4. Rosa dunjacka

Den här dunjackan påminner en lite om ett rosa moln, eller hur? Hur som helst så är den supermjuk och härlig – en simpel färgklick i vilken outfit som helst. Den finns även i svart.

Jackan kommer från lyxiga Samsøe & Samsøe – och blir din för 1 999 kronor. Vi har en känsla av att den här jackan kommer bli en riktig trendgrej, så passa på och köp den nu innan den tar slut.

5. Skepparkavaj

Dubbelknäppta kavajer, eller skepparkavaj som det också heter, är också en trend i höst – här är en med guldfärgade knappar, som finns i både svart och marinblått. Du hittar dem hos Ellos för 999 kronor.

6. Svart kappa

Ett klassiskt ytterplagg i ullmix från Samsøe & Samsøe. Blir riktigt fint tillsammans med en färgglad, mysig stickad tröja under. Du hittar den hos NA-KD för 2 499 kronor.

7. Jacka i ullblandning

Figursydd jacka som är inspirerad av den populära skepparkavajen. Jackan är helfodrad, vilket gör den sådär lagomt varm i höstkylan. Finns att klicka hem från Ellos för 599 kronor.

8. Manchesterjacka

Hur snygg skulle inte den här jackan bli med ett par åtsittande jeans eller en högmidjad kjol. Jackan är gjord i nostalgiskt manchester och finns i två olika färger. Du hittar dem här hos NA-KD för 599 kronor.

9. Parkas med ärmar i skinnimitation 

Här är en parkas i skön bomull med snygga ärmar i mjuk skinnimitation. Mysig fakepäls på kragen! Du hittar jackan hos Ellos – den finns att klicka hem för bara 299 kronor. Grymt pris!

10. Gläns i rosa

Bomberjackor slog igenom stort – och här är en liknande modell, fast mer anpassad för hösten. Den är glansigt rosa och kommer från BikBok. Du kan klicka hem den här för 499 kronor.

11. Mer fluffjackor

Påminner inte den silvriga i mitten om något astronautliknande? Åtminstone något coolt man har på sig i rymden.

De här jackorna kommer från BikBok och blir dina för 699 kronor.

12. Puffer Jacket

Återigen rosa fluffiga moln som första tanke – och det här är definitivt höstens statementpiece i form av en jacka.

Den här hittar du hos Cubus för 499 kronor. Inte ens femhundra spänn för en riktig trendjacka.

13. Som ett vitt moln

Den här jackan från BikBok är rena drömmen att ha på sig. Som att vara insvept i ett härligt duntäcke. Den blir din för 999 kronor. Du hittar den här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!