Undvik höstdepp med en nystart och träningspepp

Forskning visar att träning gör så mycket positivt för människan! Att träna på gym blir dock dyrt snabbt – men vi vet hur du gör det på en budget.


Höstens mörker sänker sig snart över Sverige. Trots att årstiden är fylld av vackra färger, mys och krispig kyla så kan höstdeppen ändå smyga sig på. Med hjälp av träning kan du dock må mycket bättre. Både i kropp och sinne. Satsa på dig själv, gör en nystart och ta hand om den kropp du har.

Du behöver inte lägga alla slantar på ett gymkortLet's Deal har just nu ett grymt erbjudande där du kan köpa ett träningskort med upp till 90 procent rabatt. Med medlemskapet får du tillgång till alla ordinarie Nordic Wellness-klubbar i Sverige. Läs mer om det här.

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor. De har träning som passar för alla – styrketräning, kondition, gruppträningar och yoga är bara några av sakerna du kan välja mellan. Hur skönt låter det inte att varva ner med yoga till exempel?

Vi vet hur läskigt det kan vara att kliva in på ett gym för första gången. Alla maskiner och redskap känns främmande – hur gör man liksom? Men med medlemskapet får du också kostnadsfri gyminformation för det gymmet du väljer. 

Om du kommit tillbaka efter en härlig semester så är det inte konstigt om det är lite svårt att komma tillbaka till rutinerna. Olika studier visar att träning minskar stressen som kroppen utsätts för, och ökar koncentrationsförmågan – vilket är sjukt bra inför jobb eller skola. När du tränar sover du också bättre om nätterna. Fördelarna är många! 

Kolla in erbjudandet här och läs mer. Men skynda dig, det är tidsbegränsat.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!