17 regnjackor du måste ha – för att skydda dig mot höstrusket

Hösten är här med blandade känslor – men speciellt med blandat väder. Satsa på en riktigt snygg jacka som håller dig varm och torr i höst!


En replik som går varm under regniga dagar är klassikern "Men du är inte gjord av socker" – nej, vi är inte gjorda av socker men vill väl inte bli blöta för det. Så skydda din snygga outfit med en fin regnjacka. Här är några snygga favoriter.

1. Gult eller svart 

Standardfärgen för regnjackor måste ändå vara gult. Här är en snygg jacka som kommer från Ellos och blir din för 799 kronor – finns i både svart och gult. 

2. Olivgrön regnjacka

Låt det regna! Den här olivgröna regnjackan är galet snygg – för att just vara en regnjacka. Den har också finesser som dragkedja, knappar och en avtagbar huva. Du hittar den hos NA-KD för bara 499 kronor.

3. Regnjacka i flera färger

Den här regnjackan kommer från Ilse Jacobsen. Riktigt snygg passform och finns i flera olika färger. Finns att klicka hem för 2 050 kronor. En grym investering i form av en jacka som håller länge.

4. Statement på ryggen

Statements är trendigt – och det syns på den här regnjackan från NA-KD. Matchas snyggt med vad som helst. Huvudsaken är att din snygga outfit förblir torr. Finns att klicka hem för 599 kronor.

5. Lång regnkappa

Kappor som sträcker sig längre än under knäna är grymt snyggt! Påminner en lite grann som någon brittisk kriminalare. För 1 550 kronor kan du också se sådär mystiskt cool ut. Den här kappan hittar du hos Ellos.

6. Jacka från Tretorn

Vad sägs som en rosa dröm eller nedtonad gul? Eller en svart regnjacka om det är mer din grej. Du hittar den billigast här.

7. Marinblått för herrar

Lätt jacka utan foder – vilket gör den perfekt för de lite varmare eller fuktigare höstdagarna. Stilrent i marinblått. Ett riktigt fynd för bara 799 kronor. Du hittar den här.

8. Vind och vatten

Hur härlig är inte den orangea färgen? Matchar lätt de färgglada höstlöven. Den här jackan från Didriksons finns också i svart.

Den skyddar dig mot både vind och regn – perfekt för de oväntade regnstormarna. Den tåliga jackan är också nedsatt i pris just nu, och blir din för bara 500 kronor.

9. Bomberjacka

Den här coola jackan från Ilse Jacobsen är nedsatt med 45 procent just nu. En tuffare modell av regnjackan! Du hittar den hos Boozt för bara 632 kronor.

10. Stilig regnkappa för herrar

I sin gråvita färg och sina raka linjer blir den här enkla regnjackan riktigt snygg. Den finns hos StayHard för 1 999 kronor. Precis lika fin att ha till vardags, även om det inte regnar.

11. Diskret mönster

Den här jackan har en insida i fleece. Hur mysigt låter inte det? Perfekt för den som är lite frusen – och hösten är ju trots allt lite kylig, så det är ju inget konstigt. Du hittar den här för 2 300 kronor hos Ellos

12. Bomberjacka för herrar

För den som vill ha en lite kortare modell så passar den här jackan från Stutterheim grymt bra. Den är dessutom nedsatt med 25 procent just nu – och finns att klicka hem hos StayHard för 2 024 kronor. 

13. Framhäv midjan

Ett skärp i midjan håller inte bara kappa på plats – utan framhäver också dina former. Just den här jackan finns hos Boozt för 899 kronor.

14. Ålsten från Stutterheim

Här är en svart regnjacka från Stutterheim med fyra fickor – grymt bra när man har massa smågrejer med sig. Den är lite dyrare, men eftersom den är så snygg så är det ju värt det. Du hittar den hos StayHard för 2 999 kronor.

15. Härligt orange

Matcha höstlöven i den här regnkappan för damer från Stutterheim. Den finns att klicka från Boozt – för 1 999 kronor.

16. Mörkrött

Regnjackor finns i så många härliga färger – och den här från Cubus är en riktig favorit i sin mörkröda färg. Den blir din för 599 kronor. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!