Upplev Stockholm med din älskling – 8 saker att göra ihop

Om du är sugen på att hitta på något mysigt tillsammans med din partner borde du kolla hit, för här har du en hel lista med tips.


Oavsett om du bor i Stockholm eller vill åka på en weekend dit borde du planera in de här härliga aktiviteterna!

1. Weekend på Fågelbrohus

Njut av närheten till skärgården och den lantliga naturen som ger dig både avkoppling och möjlighet för aktivitet. Fågelbrohus ligger på Värmdö utanför Stockholm. Boka din vistelse här för 1995 kronor för 2 personer.

2. Ät på indisk restaurang

Upplev de fantastiska indiska smakerna hos Indian Lord i Stockholm. Restaurangens specialitet är indiska och bengaliska rätter med väldigt goda kryddor. En middag för två personer för endast 158 kronor. Här bokar du in ditt besök.

3. Övernatta på hotell

Oavsett om ni är på semester i Stockholm eller bor här är det härligt att ta in på hotell tillsammans och koppla bort från vardagen. First Hotel Norrtull ligger i mysiga Vasastan och här kan ni boka en eller två nätter med 30 procents rabatt.

4. Äkta amerikanska pannkakor

Ta med din älskling och ät riktiga amerikanska pannkakor. Hur mysigt som helst att äta till frukost, lunch eller middag. Restaurangen ligger på Drottninggatan och är väldigt populär. Boka in ditt besök här för 119 kronor för två personer.

5. Häng i mysiga Gamla stan

Är man i Stockholm är det ett måste att gå runt i Gamla stans vindlande gränder, fulla med butiker, caféer och sevärdheter. Ät en god tvårätters middag på restaurangen Borgmästar'n, som ligger i en byggnad från 1600-talet. Boka här så får du middagen för 398 kronor for två personer istället för 818.

6. Gå på spökvandring

Något annat man kan göra i Gamla stans medeltida gränder är att gå på spökvandring. Den perfekta miljön för att möta pestläkare, vita frun och andra gamla vålnader! Tur att du har din älskling att hålla i handen. Boka din vandring här.

7. Spela paintball

Paintball är ju riktigt roligt – som att springa runt i ett dataspel. Delta Force är ett paintballcenter i toppklass med flera spelzoner med spännande scenarios. Sjukt kul grej att utmana din partner i! Just nu kan du boka en hel dag av paintball för bara 95 kronor. Egentligen kostar det 1 550 kronor, en rabatt på 94 procent alltså.

8. Övernattning Connect Hotel Kista

Perfekt för en weekend i Stockholm. Hotellet ligger i Kista och är 20 minuter från Stockholm City med tunnelbana. I dealen ingår frukost, tillgång till relax och även gratis Wi-Fi. En natt för två personer bokar du här för 895 kronor.

Läs även: 21 härliga upplevelser för dig och din älskling

23 roliga saker att göra i sommar – med någon du tycker om

Läs även: Sommarens grilltips

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.