Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Upplev Stockholm med din älskling – 8 saker att göra ihop

- 11/09/2017, 16:37 -

Om du är sugen på att hitta på något mysigt tillsammans med din partner borde du kolla hit, för här har du en hel lista med tips.

Oavsett om du bor i Stockholm eller vill åka på en weekend dit borde du planera in de här härliga aktiviteterna!

1. Åk på grillkryssning i skärgården

Grillkryssning i Stockholms skärgård

Passa på och njut av Stockholms vackra skärgård innan det blir för kallt och mörkt. Åk på en grillkryssning med båten M/S Birger Jarl – du får både en härlig grilltallrik och en härlig utsikt. Här kan du boka kryssningen till halva priset – 244 kronor per person.

2. Gå på spa med hamambad

Marockansk hamam

Åk på spa och gå på en behandling tillsammans. I en marockansk hamamritual ingår en härlig kroppsbehandling och efteråt kan ni slappna av i relaxavdelningen. Här kan du boka för två personer med 50 procents rabatt.

3. Övernatta på hotell

First Hotel Norrtull

Oavsett om ni är på semester i Stockholm eller bor här är det härligt att ta in på hotell tillsammans och koppla bort från vardagen. First Hotel Norrtull ligger i mysiga Vasastan och här kan ni boka en eller två nätter med 30 procents rabatt.

4. Lyxig skaldjursmiddag

Skaldjursmiddag på Oyster Bar

Vem älskar inte skaldjur? På restaurangen Oyster Bar på Östermalm kan du just nu boka en trerätters middag med hummer till halva priset. Som upplagt för en härlig kväll! Här kan du ta del av erbjudandet.

5. Häng i mysiga Gamla stan

Middag i Gamla stan

Är man i Stockholm är det ett måste att gå runt i Gamla stans vindlande gränder, fulla med butiker, caféer och sevärdheter. Ät en god trerätters middag på restaurangen Borgmästar'n, som ligger i en byggnad från 1600-talet. Boka här så får du middagen för 275 kronor istället för 678.

6. Gå på spökvandring

Spökvandring i Gamla stan

Något annat man kan göra i Gamla stans medeltida gränder är att gå på spökvandring. Den perfekta miljön för att möta pestläkare, vita frun och andra gamla vålnader! Tur att du har din älskling att hålla i handen. Boka din vandring här.

7. Spela paintball

Paintball

Paintball är ju riktigt roligt – som att springa runt i ett dataspel. Delta Force är ett paintballcenter i toppklass med flera spelzoner med spännande scenarios. Sjukt kul grej att utmana din partner i! Just nu kan du boka en hel dag av paintball för bara 95 kronor. Egentligen kostar det 1 550 kronor, en rabatt på 94 procent alltså.

8. Besök Cosmonova

Gå på Naturhistoriska museet och passa på att se en film på Cosmonova. Där kan du se filmer på en kupolformad duk i världens största filmformat, IMAX. En riktigt häftig upplevelse! Här kan du boka din biljett till halva priset.