21 grymma herrplagg att fynda – på höstrean hos Boozt

Nu har du chansen att fynda märkesplagg – till grymma reapriset! Designers som Ralph Lauren och Gant till exempel. Här är våra tips.


Behåll din grymma stil i höst också – och uppdatera garderoben med nya, fräscha plagg i tidlös design. Här är snyggt herrmode på rea. För rea ju alltid roligt, eller hur? Kolla in hela rean här

1. Polo Ralph Lauren 

Hösten är en kall och mörk årstid – men helt klart den absolut mysigaste. Piffa upp höstmörkret med färgglada, stickade tröjor. Som de här från Polo Ralph Lauren

Matchas snyggt med mörkare chinos eller svarta jeans. Du hittar dem här med upp till 50 procent rabatt. Halva priset är ju aldrig fel.

2. Långärmad piké

Många tycker nog att det börjar bli lite för kallt för kortärmade tröjor eller t-shirts. Vad passar inte då bättre än en långärmad tröja?

Den här kommer från den svenska designern J.Lindeberg och finns att klicka hem från Boozt för bara 720 kronor. Den är nedsatt med hela 40 procent just nu

3. Jeans från Peak Performance 

Ett par jeans är ett måste i garderoben! Just de här kommer från Peak Performance och finns hos Boozt för 780 kronor. 

De är nedsatta med 40 procent, och du sparar alltså 520 kronor om du klickar hem dem från rean. Hur snygga som helst.

4. Diskret rutigt

En ljus skjorta kan med fördel matchas till mörkare nederdelar, som chinos eller jeans. De här skjortorna kommer från Calvin Klein

Du hittar dem hos Boozt med 40 procent rabatt – vilket gör att du kan klicka hem dem för knappt 600 spänn. 

5. Simpel ryggsäck

Klassisk ryggsäck från Sandqvist i snyggt mörkgrått. Enkel design som rymmer det mesta och lite till – grymt bra som skolväska till exempel. Den finns hos Boozt för reapriset 847 kronor. 

6. Märkesskjorta

Den här skjortan från Polo Ralph Lauren finns i flera olika färger, så du hittar lätt din favorit. Men det bästa av allt är att den är nedsatt med upp till 50 procent.

Du kan alltså fynda en eller flera märkesskjortor till halva priset. Du hittar dem här hos Boozt

7. Ankelboots

Klassiska ankelboots i brunt mocka, eller suede som det heter på engelska. Grymt snyggt till stuprörsjeans eller avsmalnade chinos. 

De finns i två olika nyanser och kommer från märket Royal Republiq. Om du passar på att köpa dem nu så sparar du hela 720 kronor eftersom de är nedsatta med 40 procent hos Boozt. De blir dina för bara 1 080 kronor. Passar perfekt till hösten!

8. Tunn jacka från Peak Performance

Om du inte är särskilt frusen av dig, eller helt enkelt bara är en riktig hurtbulle och tycker om att röra på dig – så är den här jackan från Peak Performance något för dig.

Den här jackan är alltså lite tunnare. Sjukt snygg och är praktisk med sin luva! Kolla in den hos Boozt – den finns att klicka hem för reapriset 900 kronor.

9. Stilrent i vitt

Sweatshirts måste nästan vara det mysigaste plagget – perfekt för hösten i och med att plagget är ganska varmt. 

Den här stilrena tröjan kommer från G-Raw och blir din för 749 kronor. Fungerar att matcha med allting!

10. Snygg väska från Gant

Grym väska för gymgrejerna eller allting annat du bär med dig. Typ som en weekendbag utan det klassiska utseendet. 

Som loggan på väskan tyder så kommer den alltså från Gant. Med 40 procent rea kan du just nu klicka hem den för 599 kronor.

11. Bikerjacka i mocka

Scotch & Soda har inte bara ett fyndigt namn – utan har också ett utbud blandat av trender, klassiker och vintage. 

Den här sjukt snygga jackan har en lite dyrare prislapp – men är nedsatt med 25 procent vilket gör din plånbok lite gladare. Du hittar den hos Boozt för 4 275 kronor.

12. Lyxig pyjamas

Den lena känslan du kommer att uppleva i den här pyjamasen kommer överträffa alla andra pyjamaser du haft på dig tidigare. Den är verkligen sådär lyxigt mjuk. Sen är den snygg också, vilket alltid är ett plus. 

Den kommer från Calvin Klein och blir din för 780 kronor hos Boozt. Sedan saknas det bara ett par mysiga tofflor och morgonrock av silke.

13. Tröja med struktur

Plagg med det där lila extra är alltid värda att satsa på. Den här tröjan är uppenbarligen randig, men är också designad så pass att ränderna liksom står ut lite. Sjukt snyggt! 

Det är det danska märket Samsøe & Samsøe som står för den här skönheten till tröja – som finns för reapriset 719 kronor. Visste du att Samsøe & Samsøe ofta jobbar med endast neutrala färger?

14. En riktigt snygg onepiece

Var en vuxen bebis! Okej, kanske inte riktigt, men visst påminner det lite om det? Hur som helst så tar en onepiece priset för mysigaste hemmaplagget. 

Den här är dessutom från Calvin Klein, och har en stor logga på ryggen som helt klart visar att du chillar i stil. Du hittar den hos Boozt för 570 kronor. Sjukt värt det!

15. Regnjacka

Just nu är den här jackan nedsatt med 40 procent – och den blir din för 840 kronor. Sjukt bra för höstens oväntade regnskurar och oväder.

16. Tuffaste skinnjackan

Ett plagg som har en given plats i garderoben är självklart skinnjackan. Det är klart du ska ha en! Eller flera. 

Den här kommer från Munderingskompagniet och kan klickas hem för det grymma reapriset 2 350 kronor. Det är faktiskt ett helt sjukt bra pris, med tanke på att den egentligen kostar närmare 5 000 spänn. 

17. Trendiga sandaler från Birkenstock

Har du missat att sandaler är en trendgrej? Det är inte för sent att haka på den. Här hittar du ett par Birkenstocks för 635 kronor. Riktigt billiga för att vara av just det märket.

18. Hoodie

En hoodie måste ju få plats i garderoben också! Här är en från Cheap Monday. Den blir din för 425 kronor hos Boozt. Matchas snyggt med ett par jeans och sneakers.  

19. Sweatshirt i sammet

Haka på sammetstrenden i den här snygga tröjan från Selected Homme. Den är nedsatt med 20 procent hos Boozt och blir din för 399 kronor. Du kan lätt skapa en cool outfit med tajta jeans och boots. 

20. Ryggsäck i rosé

Hur snygg är inte den här ryggsäcken? Den glänser verkligen, och gör definitivt ett statement som heter duga. Du hittar den hos Boozt för 719 kronor. Ryggsäcken finns också i silver.

21. Dip Dye

Här är en unik pikétröja från Polo Ralph Lauren – med såkallad dip dye längst ner som snyggt tonas ut till vitt. Du hittar den här hos Boozt för 841 kronor.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.