13 designerplagg på rea just nu – lyxa till höstgarderoben

Nu har du chansen att fynda riktigt snygga märkeskläder till grymma priser. Som Ralph Lauren eller Malene Birger. Kolla in dem här.


Uppdatera höstgarderoben med mysiga plagg och märken. Eller varför inte en ny väskan för skolan eller jobbet?

1. Sweaterdress från Hunkydory

Superhärlig klänning för den kalla hösten! Klänningar är ju också väldigt enkelt, eftersom du faktiskt slipper matcha ihop två plagg.

Det bästa av allt är att den är nedsatt med hela 30 procent hos Ellos just nu. Du kan alltså fynda den för bara 1 750 kronor! Den snygga polokragen ger klänningen en extra höstkänsla.

2. Spetsklänning

Det är fascinerande hur ett tyg kan påminna en om romans och kärlek – men det är det spetstyg gör, och visst känns den här spetsklänningen från Ganni härligt flörtig? 

Du hittar den hos Boozt för reapriset 1 024 kronor. Den är nedsatt till halva priset! Perfekt för dejter, finare middagar och fester.

3. Klänning från Whyred

Ännu en klänning perfekt för hösten. Just den här kommer från märket Whyred och är nedsatt med 40 procent hos Ellos. Den blir din för 960 kronor om du klickar hem den nu.

4. Malene Birger

Malene Birgers väskor syns överallt – och nu har du chansen att fynda en till halva priset! Den här är nedsatt till 1 550 kronor hos Boozt just nu. 

Grym att ha till jobbet eller skolan. Det klassiska mönster piffar lätt upp vilken outfit som helst.

5. Elegant i polotröja

Med en polorkrage slipper du frysa om halsen – och sedan är det ju fint också. Mörka polotröjor blir riktigt snyggt med ett rött läppstift till.

Den här tröjan kommer från märket Filippa K och finns att klicka hem för 480 kronor just nu. Finns i tre olika färger hos Boozt.

6. Drömmig klänning 

Årstiden för korta, ärmlösa klänningar är kanske förbi – men det ska inte stoppa dig, speciellt inte när den här är nedsatt med 30 procent hos Ellos

Klänningen kommer från Tiger of Sweden och finns att klicka hem för 1 399 kronor. Om du hellre vill ha en liten färgklick så finns den också i rosa.

7. Tuff jacka

Med 25 procent rabatt går den här jackan bara på 3 374 kronor hos Boozt. Riktigt cool med sin korta, åtsittande modell och metalldetaljer. Kolla in den här

8. Perfekt kontorsklänning

J.Lindeberg är ett svenskt märke, känd för sin grymma kvalité och eleganta klädesplagg. Den här klänningen är ärmlös och har en snygg slits.

Just nu är den på rea för bara 1 260 kronor, nedsatt med hela 30 procent. Kolla in den hos Ellos.

9. Axelväska från Guess

Märket Guess grundades på 80-talet, och är kanske mest kända för sina stentvättade jeans. Idag är deras väskor och accessoarer mer populära – här är en riktigt snygg väska som du hittar hos Boozt. Med 40 procent rabatt blir den din för 659 kronor.

10. Skjortklänning

Klänningar i form av en skjorta är alltid riktigt snyggt, och ger dig den där proffsiga outfiten som är perfekt för jobbet.

Den har också ett knytskärp i mitten som du lätt kan knyta för att få en siluett. Här hittar du klänningen för 1 119 kronor hos Ellos.

11. Elegant väska

Man kan aldrig ha för många väskor – det finns ju en för varje tillfälle. Den här som kommer från Ralph Lauren är grym för skola, jobb eller de dagarna du bara har lite extra att bära med dig. Du hittar den hos Boozt för 1 747 kronor.

12. Glittrig klänning

Ibland behöver man en riktigt slående klänning – hur fin skulle inte den här klänningen från Dry Lake vara på nyårsfirandet till exempel? Du hittar den hos Ellos för 600 kronor.

13. Vit klänning

Det går aldrig fel med en vit klänning! Byt ut den lilla svarta för en kväll, och ha istället en vit på finare fester eller middagar. Klänningen kommer från Dry Lake och finns hos Ellos för 630 kronor.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.