17 kul grejer du borde unna dig att köpa just nu!

Du är värd det allra bästa. Höstmörkret kanske känns lite trist – så varför inte unna dig lite nya prylar?


Här är 15 prylar du absolut är värd att unna dig. Piffa upp den dystra höstfeelingen.

1. Ny parfym

Kända influencers som Kenza Zouiten och Bianca Ingrosso har hittat en ny favoritparfym i form av Scandal från Jean Paul Gaultier.

Det är alltid svårt att förklara hur något doftar, men den här parfymen är söt och fräsch utan att bli för mycket. Kolla in den här.

2. Adidas Originals Superstar Leather

Just den här modellen från Adidas är en favoritsko för många – här är den i en läcker lädermodell. Finns i flera olika färger, så du hittar lätt din favorit. Hur snyggt som helst för hösten! 

Det bästa av allt är att de är riktigt billiga nu och finns att fynda från 350 kronor. Du hittar dem här.

3. Ny iPhone

Ny teknik, men framför allt nya telefoner lockar alltid. Bäst pris på iPhone 8 hittar du här och på iPhone X här

4. Produkter från Löwengrip Care & Color

Vid kyligare årstider kan hyn bli lite extra torr och håret frissigt. Här är Balance My Skin från Löwengrip Care & Color – en body lotion som återfuktar och snabbt går in i huden, grymt bra för dig som hatar när det klibbar och måste torka.

Hydration Heaven är en hårolja som kan användas i både blött och torrt hår. Det blir lättare att reda ut och får glans och näring. 

5. FIFA 18

Det bästa med regniga höstdagar är att det är helt okej att spendera kvällarna inomhus – och varför inte unna dig det nyaste tv-spelet. Här är FIFA 18

6. Beauty Styler

Med den här lilla prylen slipper du hårborttagning som gör ont och är tidskrävande. Det om något är du väl värd! 

Den fungerar bra för känsliga områden som bikinilinjen, ögonbrynen och under armarna och finns att klicka hem här. Från bara 199 kronor!

7. Mopprobot

Det är ingen nyhet att det finns små söta robotar som dammsuger och klipper gräset – men visste du att det också finns de som moppar och skurar ditt golv? Snart behöver du inte städa något hemma! Robotarna gör det åt dig. 

Här är Domobot, en robotmopp som helt enkelt rengör ditt golv. Läs mer om den här.

8. Skäggvård

Om du har skägg – ta hand om det! Det populära märket Bulldog har produkterna som behövs för att underhålla skägget.

Som deras Original Beard Balm som enkelt vårdar utan att det känns oljigt eller för glansigt. Om du hellre föredrar en olja, så är deras Original Beard Oil något för dig. 

9. Globen Diamond

En ny taklampa kan verkligen förändra en hel del hemma! Just den här lampan finns i flera olika färger. Den kommer från Globen och blir din från dryga tusenlappen.

10. En ny klocka

Håll tiden i stil med ett riktigt snyggt armbandsur. En lyxigt guldig från Marc Jacobs, eller en från Calvin Klein? En klocka är inte bara praktiskt, utan det är också en fin accessoar. 

11. En steamer

Glöm strykjärn och liknande prylar – skaffa en steamer istället. Just nu blir den din för under femhundralappen. Du hittar den här.

12. Sminkborstar

Sedan start har Real Techniques kört på borstar med endast syntetiskt hår. Alltså helt cruelty free och veganskt. Hitta de borstar du behöver här. Riktigt billiga också!

13. Smart våffeljärn

Visste du att det finns smarta våffeljärn? Nej, inte vi heller. Nu kan du göra perfekt frasiga våfflor hemma! Kolla in våffeljärnet här.

14. Game of Thrones-monopol

Monopol är ett klassiskt sällskapsspel – här är det i en ny tappning, nämligen Game of Thrones. Hur kul som helst! Du hittar det här.

15. Eltandborste

Ett fint smile är väl alltid eftertraktat. Så håll det i schack med en riktigt grym tandborste. Den här kommer från Philips och du hittar den billigast här. Grymt bra med alla sina inställningar och funktioner!

16. Lyxigt läppstift

Yves Saint Laurent har inte bara sjukt snygga förpackningar till sitt smink, utan har också en grym formula. Kolla in de fina läppstiften här. Ett måste i handväskan!

17. Peak Performance

Superbra alternativ för hösten och början på vintern – en jacka från Peak PerformanceHär hittar du den för herrar och här för tjejer.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.