19 perfekta presenter att ge till alla gamers

Att hitta en bra present till någon kan vara svårt. Här är 19 saker en gamer definitivt skulle bli glad av att få!


Att spela spel kräver ordentliga prylar. Allt från själva datorn till datamusen är superviktigt. Även hemmet i sig kan inredas i diverse gamingsaker.

Ska du ge en present till en gamer? Det kanske inte är helt lätt, när det finns så mycket saker att välja mellan, och du själv kanske inte har någon aning om vad personen i fråga ens sysslar med och egentligen önskar sig. Här är 19 grymma tips.

1. Budgetvänlig speldator

Att överraska och ge bort en dator kan snabbt bli dyrt – speciellt när personen i fråga vill ha något som fungerar för spel. Därför är den här datorn att rekommendera. En populär gaminglaptop från MSI, som finns att klicka hem från 7 990 kronor. 

Enkelt att ta med sig, eftersom det är en bärbar dator – ändå grymt bra för att vara just det. Många må föredra ett stationärt hopbygge, men ibland behöver man en laptop. Läs mer om laptopen här. Den har massa fina funktioner, som ett specialanpassat tangentbord till exempel. 

2. Tangentbord

Ett måste för gamern – ett tangentbord såklart. Här är ett från Logitech – ett märke som funnits hur länge som helst. De har faktiskt superbra prylar för de som spelar, till ett helt okej pris också. 

Just det här tangentbordet går en bit under tusenlappen, är slitstarkt och spillsäkert. Det händer ju alltför ofta att energidrycken spills ut över tangenterna. Snabba och responsiva tangenter och anpassningsbar belysning. En trevlig detalj!

3. En grym spelstol

Oavsett om man spelar eller inte, och helt enkelt sitter mycket vid datorn – så är en bra stol verkligen att rekommendera.

Den här kommer från DXRacer, finns i flera olika färger och är riktigt populär för sina flera inställningsmöjligheter. Ger du detta i present kommer mottagaren och hens rygg vara dig tacksam!

4. Headset

Ett schysst headset är ett måste för både kommunikation, upplevelse och musik. Gärna lagomt ljudisolerade  också. 

Här är ett headset från SteelSeries. Stilren och simpel design med hög komfort, kontroller för att styra volym eller musik, utdragbar mikrofon och skönt band över huvudet. Finns i flera olika färger så du lätt hittar favoritfärgen för personen du ska ge dem till! Du hittar dem här.

5. En grym skärm

Den populära gamingskärmen XL2411 från Benq är nästan ett måste för alla som spelare FPS-spel, den fungerar dock minst lika bra till andra typer av spel. E-sportproffsens favoritskärm! Kolla in den här.

6. FIFA 18

Senaste FIFA har släppts och det är väl ett perfekt sätt att spendera kvällarna på nu när det blir mörkare och kallare? Du hittar det till billigast pris här (Playstation) och här (Xbox).

7. Playstation 4

Det nya Playstation 4 ger dig en helt ny spelupplevelse – och är därför en bra present. Dessutom kan du och personen du ger det till spela tillsammans! Här hittar du det billigast.

8. XBOX One

På tal om ovanstående punkter, så är det ofta så att man antingen älskar Playstation, eller XBOX. Här är alltså XBOX One, om det är mer av your cup of tea. 

9. Datamöss

En bra datormus är optimalt för snabba vändningar, många keybindings och reaktionstider. Den till vänster är från SteelSeries och den andra kommer från Razer.

Två populära pekdon, gjorda för gaming. Den största skillnaden är antalet knappar på mössen. Kolla in båda och avgör vilken som passar! 

10. Ett flak energidryck

Den obligatoriska energidrycken har ett finger med i spelet. Slumra inte till mitt i en raid! Här är en platta Red Bull.

11. Minikyl till drickan

Vem pallar gå de där stegen till kylskåpet? Det har man sällan tid för i pressade spelsituationer. Hur enkelt vore det inte då att ha en minikyl i närheten? Ett plus är om den är såhär snygg som Marshall-kylen

Den finns att klicka hem här. Det går till och med att lyssna på musik med kylskåpet! Lätt det coolaste kylskåpet någonsin, och lätt den coolaste presenten någonsin.

12. Kylplatta

Att spela på en laptop kan bli krävande, och datorn kan därmed bli varm, speciellt om det råkas vara en som inte är anpassad för gaming eller liknande.

Därför är det tacksamt att investera i en kylplatta! Här är en grymt bra från bara 299 spänn. Enkelt att ge bort som present!

13. Pokémon Go Plus

För att maximera Pokémonfångandet kan den här lilla prylen underlätta det – och göra det så mycket roligare! 

Med det här smarta armbandet kan man ha koll på vad som händer i spelet, även när du inte tittar på skärmen. Via Bluetooth synkar den med din mobil, och meddelar dig med vibrationer och ljus när något viktigt händer i spelet, som till exempel att en Pokémon finns i närheten.

Du behöver inte ha det som armband om du inte vill, den lilla Pokémonbollen går att ta lös utan att förlora sin funktion, ha i bröstfickan till exempel, som en nördig brosch. Här hittar du Pokémon Go Plus.

14. Monopol Collectors Editions

Det klassiska brädspelet Monopol kan bli långtråkigt – men om man tycker om brädspelet i sig finns det flera Collectors Editions att klicka hem!

Här är ett World of Warcraft-monopol. Rolig grej att ge bort i present! Sedan finns till exempel Game of Thrones, Zelda, och så vidare. Kolla in om du hittar någon annan favorit här.

15. Musmatta

Storleken och materialet på musmattan spelar roll! Många föredrar olika, men det här är den musmatta som är mest populär. Den kommer från SteelSeries. Bra kvalité och ett superbilligt pris – du hittar musmattan här.

16. Vakna av Darth Vader  

Med spel som Star Wars Battlefront och till och med Lego är detta en ytterst aktuell gåva. Klocka, Lego och Star Wars. Tre sjukt bra saker i ett! Den som får denna i present kommer definitivt bli nöjd. Du hittar den här.

17. En bra mikrofon

Om personen streamar sitt spelande, eller bara vill ha en sjukt bra mikrofon så är denna från Samson att rekommendera. Här hittar du den billigast.

18. Nintendo 3DS XL 

Spela vart som helst, när som helst med en bärbar konsol. Som den här versionen av Nintendo DS. Populära spel som Zelda och Pokémon! Eller varför inte hoppa runt med Mario eller Luigi?

19. För den som gillar Fnatic

SteelSeries har massor av olika hörlurar – och här är ett par i sann Fnatic-anda. Du hittar dem här.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!