24 sjukt smarta saker för alla som är lite lata

De där smarta sakerna som man kanske inte måste ha egentligen, men de gör ju livet så mycket enklare!​


De här 24 prylarna kommer garanterat sätta en liten guldkant på vardagen.

1. En filt med armar

Du vet säkert hur jobbigt det är när man vill ha en filt virad om sig men samtidigt vill använda händerna till något. Det problemet slipper du tack vare den här gosiga filten med ärmar. Du hittar den här för 349 kronor.

2. TåvärmareDe här tåvärmarna kan man verkligen behöva nu när vintern närmar sig, oavsett om det är i skidpjäxorna eller under vinterpromenaden. De kostar 29 kronor här.

3. Kylbrunn som håller drickan kall

På sommaren när man vill njuta av en kall öl eller annan dryck är den här kylbrunnen en riktig räddare. 

Du sänker helt enkelt ner den i jorden, till exempel i trädgården, och får plats med 24 burkar eller småflaskor och en vinflaska. Klicka hem den här.

4. Nyckelring med tumstock

Du vet när man får ett plötsligt behov av att mäta något men inte har någon tumstock? Det problemet kommer aldrig uppstå om du har en nyckelring med en 50 centimeters tumstock på. Nyckelringen kostar 19 kronor och finns här.

5. Handduk som torkar håret

Den här handduken är både väldigt enkel att fästa och gjord i ett tyg som absorberar vatten 5 gånger snabbare än en vanlig handduk. Den finns att köpa här för 99 kronor.

6. Fidget cube

Om du tröttnat på fidget spinnern kanske en fidget cube kan vara något. Den är snäppet vassare, med knappar, kulor och annat som gör att du alltid har något att pilla med. Dessutom går den att använda med bara en hand! Här hittar du kuben.

7. "Iskuber" av stål

De här stålkuberna kyler din dryck snabbare än is, och späder inte heller ut den med vatten. Dessutom ser det ju rätt snyggt ut! Här köper du dem.

8. Strumpeband med fack

Har du någon gång använt bh:n för att förvara mobilen eller kortet, till exempel ute på klubben när du inte har någon väska? Det här är en mycket smartare lösning. Det är ett strumpeband med inbyggda fack som rymmer alla små nödvändigheter, samtidigt som det inte syns under outfiten.  

9. KompisladdareMed den här kabeln kan du göra just det där som man så ofta önskat att man kunde göra – nämligen att föra över batteri från en smartphone till en annan! Här hittar du den.

10. Ryggkliare

Ibland når man ju inte själv och då är det här ett riktigt smart verktyg – en utdragbar ryggkliare. Klicka hem den här.

11. Djur som torkar ditt nagellack

Den här apan/mopsen är inte bara väldigt söt, den hjälper också till att torka ditt nagellack snabbare genom att blåsa luft ur munnen. Apan hittar du här och mopsen här.

12. Uppblåsbar soffa

Den här sköna soffan tar i princip ingen plats alls och är dessutom väldigt enkel att blåsa upp – du drar bara den öppna påsen genom luften så fylls den upp. Här kan du köpa dig en Zenbag.

13. Termosmugg till bilen

Den här muggen håller ditt kaffe varmt och har ett lock som ska förhindra spill. Perfekt för dig som vill dricka morgonkaffet på vägen till jobbet! Här hittar du muggen.

14. Tändare och kapsylöppnare i ett

Tändare och kapsylöppnare är sådana där saker som är lätta att förlägga. Med den här tändaren har du dem i alla fall på samma plats, eftersom den har en inbyggd kapsylöppnare. 

14. Sminkställ

Med det här fina stället kommer du hålla ordning på allt smink och morgonrutinen kommer gå så mycket smidigare! Klicka hem det här för 99 kronor.

15. För den slarvige

Brukar du glömma var du lagt nycklarna? Då borde du ha en Keyfinder på dina nycklar. Vissla, så ger den ifrån sig pip och blinkningar som hjälper dig att hitta dem. Klicka hem den här för 49 kronor.

16. För dig som brukar frysa om fötterna

De här gosiga tofflorna värmer du i mikron och sedan håller de sig varma i två timmar. Du hittar dem här.

17. Trådlösa sporthörlurar

De här hörlurarna är utformade för att använda under träning och är både svettåliga och trådlösa. Du hittar dem nedsatta till 149 kronor här.

18. Hårsil

Att rensa avloppet är ju inte speciellt kul, men med den här slipper du göra det lika ofta. Silen funkar både i badrummet och köket och fångar upp hår så att det inte fastnar. Klicka hem den här.

19. När du inte orkar dricka upp

Vill du dricka vin men inte dricka upp hela flaskan? Då kan du stänga igen flaskan med den här smarta vakuum-vinkorken, så håller vinet i två veckor till. Klicka hem den här för bara 59 kronor.

20. Våffelform

Om du inte har ett våffeljärn kan du grädda våfflor i ugnen eller mikron med en sådan här silikonform. Klicka hem den här.

21. Hopfällbar sminkborste

Man vill ju ibland bära med dig en sminkborste i väskan men man vill inte att borsten ska förstöras eller bli smutsig. Då är den här hopfällbara borsten med lock perfekt! Du hittar den här för 65 kronor.

22. Med den här tappar du aldrig mer en skruv

Att hålla koll på spikar och skruvar kan ju vara ett lika stort projekt som det du håller på att bygga ihop. Med det här magnetiska armbandet har du dem alltid inom räckhåll! Klicka hem det här för 199 kronor.

23. 

24. Smart justerbar tårtspade

Med den här tårtspaden kan du skära upp perfekta, och lika stora, bitar av tårtan till alla. Klicka hem den här för 99 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!