12 riktigt kul saker att göra tillsammans med någon du tycker om

Oavsett om det är dina kompisar eller din älskling du vill hitta på något kul med hittar du grymma tips i den här listan.


Det kan vara svårt att hitta roliga saker att göra med sina vänner eller sin partner men här ger vi dig några tips som vi lovar kommer att uppskattas. 

1. Hamburgare och öl

Ta med dina vänner till Hamburgerprinsen och njut av en grym burgare och en kall öl. Restaurangen hittar du i Sundbyberg. Här bokar du med 50 procent rabatt.

2. Tangolektioner

Lär dig dansa tango på argentinskt vis. Boka här med 73 procent rabatt.

3. Julbord vid Dalälven

Nu börjar julen att närma sig. Njut av en avkopplande helg på Älvkarleby Turist- och Konferenshotell och med ett riktigt mysigt julbord! Boka din vistelse här.

4. Gå på en spökvandring

Gamla stans medeltida gränder är den perfekta miljön för en spökvandring. Ta med dig en kompis eller din älskling och träffa på pestläkare, vita frun och andra gamla vålnader! Boka din vandring här.

5. 2-rätters på Borgmästar’n

Ta med dig familj eller vänner på en 2-rättersmiddag på Borgmästar’n i Gamla Stan. Boka middagen här för 51 procent rabatt.

6. Unna dig en massage

Finns det något bättre än att koppla av med en härlig massage? Perfekt aktivitet nu i vinterkylan! Här kan du boka en massage till 62 procent rabatt hos The Phoenix Akupunktur & Multidisciplinary Klinik i Stockholm. 

7. Prova på fäktning

Malmö fäktförening Gripen lär dig grunderna, förser dig med utrustning och bjuder dig på ett träningspass du sent kommer glömma! Här bokar du in ditt pass för 99 kronor.

8. Lyxig ansiktsbehandling

Hos VanityClinics i Stockholm kan du koppla av med en ansiktsbehandling och unna din hy en riktig vitaminboost! Här kan du boka lyxiga ansiksbehandlingar nedsatt till 79 procent av priset.

9. Våfflor med kaffe eller te

Njut av en härlig våffla tillsammans med kaffe eller te hos Lilla Le Mond i Stockholm. Här tar du del av dealen med 55 procent rabatt.

10. Julbord för två på Birka Cruises

Birka Cruises älskar julen! Därför vill de ge dig en alldeles speciell julbordsupplevelse med klassiska smaker. Boka här med 42% rabatt.

11. 12 månaders träning

Hos Always Fitness är alla välkomna. Spelar ingen roll om du vill börja träna eller har tränat i många år. Just nu erbjuder de 50% rabatt på ett 12 månaders medlemskap för nya medlemmar. Här kan du köpa det.

12. Kurs i medicinsk qigong

Lär dig mer ingående vad qigong är, vad det är bra för och på vilket sätt det hjälper kroppen att återfå och bibehålla hälsan. Perfekt för den som vill leva ett hälsosammare liv. Här bokar du kursen med 58% rabatt.

Läs även: 7 lyxiga sommarupplevelser – för dig och din älskling

23 roliga saker att göra i sommar – med någon du tycker om

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!