Här är galet snygga träningskläder – till henne

Maxa träningen! För visst blir det lite roligare med en snygg outfit? Då känns det inte lika jobbigt att gå iväg till gymmet. Här är våra favoriter.


Det finns så mycket snyggt i butikerna just nu. Allt från matchande set, till träningstights i härliga färger. 

Just nu får du dessutom 10% rabatt när du anger koden NEWWEB vid ett ordervärde på minst 100 kronor! Kan ej kombineras med andra rabattkoder. Max en gång per kund.

1. Trendigt i marmor

Marmor slog inte bara igenom i inredningsvärlden – här är ett snyggt set i marmor och ljusrosa detaljer.

Sport-bh:n har smala axelband och push-up. Tightsen smickrar kroppens form, men det bästa av allt är att de har en liten osynlig ficka på framsidan!

2. Fierce Sport Tights

Med resår i midjan håller de här tightsen sig på plats. Mönstret i form av linjer ger också illusion av en kurvig kropp. Det bästa av allt är att de är billiga och blir dina för 299 kronor hos Bubbleroom.

3. Tunn träningsjacka

Visa att du maxar din träning i den här snygga jackan som har ett tryck på ryggen! Den har också hål i tummarna, vilket alltid är uppskattat.

4. Kamouflage

Vill du smälta in i omgivningen? Gömma dig? Då passar en snygg sport-bh i kamouflagemönster

5. Träningsjacka i rosa

Säg att du ska ut och springa, eller helt enkelt göra något utomhus – då passar den här svala jackan. Den har till och med huva! Kolla in den här.

6. Populära tights från Better Bodies

De här tightsen är medelhöga, men har en skön resår som gör att de håller sig på plats. Sjukt snygga i sitt kamouflageprint, och är väldigt populära bland många. Grymt bekväma!

Om grönt är din grej så kan du klicka hem just dem här. Men de finns även i vitt.

7. Långärmad funktionströja

Ibland behöver man något långärmat, med ett tyg som ändå kan andas vid fysisk aktivitet. Den här är gjord i ett skönt och svalkande material.

8. Blommigt inför våren

Det är ju vår snart, och vad passar inte bättre då än ett par härligt blommiga träningstights? Just de här är dessutom gjorda för yoga. Fungerar såklart till annan lågintensiv träning också.

9. Träningslinne

Små detaljer livar genast upp garderoben! Här är ett par bekväma tights med snygga meshdetaljer, och ett linne med trendiga snörningar i både rygg och på framsidan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!