21 saker du inte får missa
Spana in denna lista med 21 roliga saker vi suktar efter just nu

Här är 21 grymma prylar – som vi suktar efter just nu

Vi har listat 21 prylar vi inte vill vara utan just nu.​​ Prylar som är sjukt roliga att ha hemma, nostalgiska godissorter och allt du behöver för den perfekta hemmafesten.


Vi har listat 21 prylar vi inte vill vara utan just nu. Allt från roliga prylar att ha hemma, saker du behöver för den perfekta hemmafesten och godiset vi minns. Spana in listan nedan.

5 prylar som är sjukt roliga att ha hemma

Bajs-spray

Denna succépryl slog stort i USA och finns nu att köpa här! Sägs vara en lukt du aldrig känt innan, och kanske inte vill känna? Spraya i din grannes brevlåda och lukten stannar flera timmar.

Snopphatten

Detta kan absolut vara en partyhöjare om du är i rätt stämning. Dela ut snopphattar till dina gäster, du kan köpa dem här.

Smetdispenser

Denna är grym att ha hemma om du ska baka och vill fördela ut smeten jämt i formen. Den visar exakta mått. Här kan du köpa den för 149 kronor.

Håll fingrarna sysselsatta

Denna är perfekt för dem som inte kan sitta stilla med sina fingrar. Den har sex knapptryckande funktioner och finns här i flera olika färger.

Spela Monogamy med din partner

Spelet utsågs till årets erotiska sällskapsspel och är perfekt att spela med din partner. Få till en het stämning hemma genom att köpa det här.

10 saker du inte vill vara utan

En minivibrator


Detta är helt klart en sak du inte vill vara utan, smidig att ta med sig när lusten infinner sig. Det bästa är att den blir din för 99 kronor här och finns i många fina färger.

Den lilla stressbollen

Tycker du om att klämma på saker men har inte alltid något bra att klämma på till hands? Då är det perfekt att fästa en liten stressboll på din nyckelring eller ha i väskan. Här blir den din för 39 kronor.

Ett komplett cocktailset

Tycker du om att blanda drinkar borde du unna dig detta kit som finns här för 249 kronor.I detta får du en shaker, en bok med hundra recept, en sil, en muddlare, en barsked och två fingermått. 

7 saker som maxar din hemmafest

Prosecco Pong

Den nya varianten av beer pong är helt klart Prosecco Pong och så mycket godare för oss som älskar bubbel. Här blir spelet ditt för 149 kronor.

Drinkmix MONIN

Tycker du om att skaka ihop drinkar till dina gäster? Då är detta det perfekta kitet som blir ditt här. Summer heat, Mohito, Rosa pantern, Coco pineapple och Blue lagoon är alla smaker du får med dig.

Ballonger och helium

Pynt är så viktigt för att få till rätt stämning på festen. Här finns dessa fina ballonger. Alltid härligt när de flyger runt så köp en helium-tub här.

Lysande koppar

Något som höjer stämningen på varje fest är lysande saker. Spana in dessa muggar här. Väldigt kul att servera drinkar i dessa och synas i mörkret. 

Champagneglas i plast

Bjud dina gäster på fördrink i ett festligt champageglas, finns i olika färger här 49 kronor för sex stycken.

En iskrossare

Så smidigt att veva några varv och få fram perfekt krossad is att servera i drinkarna. Köp den här.

6 nostalgiska godissorter 

Godisarmband och snusklubba

Vi minns alla godisarmbanden man kunde ha på sig en hel dag och äta från. Här blir de dina! Eller dessa klassiska snusklubbor som du köper här.

Chokladfingrar och Citrongodis

De sjukt goda chokladfingrarna blir dina här och citronkulorna här som är sjukt syrliga.

Hockeypulver och banankola

Vi alla minns också coolheten att äta hockeypulver och det var ju faktiskt gott. Här kan du köpa pulvret, finns som salt, surt och och fizzy bubble. En annan favorit är banankolan.

För mer sjukt roliga saker, spana in här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.