Här hittar du veganska smink-, hår- och hudvårdsprodukter
Det är fler produkter än man kanske tror som är veganska!

15 riktigt bra skönhetsprodukter – som är helt veganska

Var snäll mot djuren och se över din beautyhylla – här hittar du produkter som både är veganska och effektiva.


Tror du att veganskt är dyrare än andra produkter får du tänka om, för produkterna i den här listan är grymt prisvärda!

1. Parfym från Clean

Den här goda doften från Clean heter Warm Cotton och doftar fräscht av citrus, apelsinblomma och verbena med en sensuell touch av mysk och amber som bas. Du hittar parfymen här.

2. Olaplex

Olaplex är en produkt som blivit riktigt hypad – den innehåller en patenterad molekyl som binder samman håret och gör det starkare.

Olaplex Hair Perfector No.3 används som en inpackning som gör håret mjukt, lent och glansigt. Dessutom är produkten vegansk! Här finns den att köpa.

3. Foundation från E.l.f.

E.l.f. är ett riktigt bra märke med veganska produkter. Denna foundation är lätt i konsistensen och innehåller bland annat tea tree och aloe vera som är bra mot acne och ojämn hudton. Den är även riktigt prisvärd – du kan fynda den för 44 kronor här.

4. Saltdeo

Den här deon är inte bara bra för att den är vegansk och inte innehåller aluminiumklorid eller alkohol, den är också verksam upp till 24 timmar och lämnar inga fläckar på kläder. Hur bra?! Du hittar den här.

5. Hårvårdsprodukter från Maria Nila

Alla produkter från hårvårdsmärket Maria Nila är helt veganska. Just denna serie har fokus på att stärka och återfukta håret och göra det mjukt och glansigt. 

Schampot är även sulfat- och parabenfritt – riktigt snällt för håret och du behöver inte tvätta det lika ofta! Här hittar du bäst pris på alla Maria Nilas produkter.

6. Liquid lipstick

Detta liquid lipstick kommer från Ofra och är härligt matt samtidigt som det är krämigt och återfuktande med lång hållbarhet. Du hittar det i många olika färger här.

7. Primer

Denna primer från E.l.f. är framtagen för att motverka torra partier, överskottsolja och stora porer. Den finns i flera versioner beroende på om du vill ha extra glow, neutralisera röda partier eller bara jämna till hudtonen. Du hittar den här för 87 kronor!

8. Ögonskuggspalett

Hur fin är inte den här ögonskuggspaletten som innehåller alla färger man behöver för att skapa en snygg skuggning, med både skimrande och matta skuggor. Den kostar 118 kronor och kommer från Makeup Revolution.

9. Kallpressad jojobaolja

Jojobaolja är en riktig universalprodukt som passar alla hudtyper. Den är balanserande och rejält återfuktande för hyn men täpper inte till utan löser istället upp gammalt talg som annars kan ge upphov till finnar. Klicka hem oljan här.

10. BrynpennaDen här brynpennan är ett billigare alternativ till Anastasia Beverly Hills ögonbrynspenna och enligt många är den minst lika bra! Pennan från BH Cosmetics kostar 69 kronor här.

11. Foundation från Lumene

Namnet på denna foundation från Lumene är Blur, och det passar väldigt bra eftersom den suddar ut ojämnheter med hjälp av en silikonteknik och ljusreflekterande pigment som ger huden en sammetslen finish. Här hittar du foundationen.

12. Rouge

Det här rouget kommer i en fin förpackning med två nyanser. Du kan klicka hem det här för 59 kronor.

13. Brun utan sol-spray

Hur bra med en vegansk brun utan sol? Marc Inbanes spray ger ett naturligt resultat och innehåller dessutom vårdande aloe vera. Du hittar den här.

14. Highlighter från Lumene

Den här flytande highlightern kommer från Lumene och finns i två färger. Använd den på kindben och nästipp som avslutande touch eller blanda den med din foundation för ett vackert glow i hela ansiktet. Highlightern kostar 285 kronor här.

15. Papaya-peeling

Den här enzympeelingen för ansiktet innehåller papayaextrakt som löser upp döda hudceller och motverkar pormaskar. Peelingen passar även känslig hy och du hittar den billigast här.


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!