KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är Apple-prylarna du just nu kan fynda till nedsatt pris

- 19/03/2018, 14:38 -

Det är inte helt vanligt att Apples produkter är nedsatta i pris vilket gör att vi blir extra sugna på att fynda. Funderat på en ny Macbook eller en ny Iphone? Spana då in nedan och passa på!

Apple-produkterna till nedsatt pris

Macbook air, Ear-pods eller den senaste Iphone X. Vi har listat 7 produkter från Apple som du just nu kan köpa för grymma priser. 

1. Apple Macbook 12-tum

Macbook 12-tum

12-tums MacBook med retinaskärm och SSD som nu är nedsatt till 11 990 kronor här. Perfekt mindre storlek på denna dator så den är smidig att ta med och finns i dessa färger ovan. Verkligen ett tips!

2. Apple TV

Apple TV


Med denna Apple TV kan du smidigt ansluta din skärm till appar och kolla på dina favoritprogram. Ett operativsystem som heter tvOS och sätter TV:n i fokus på ett nytt sätt. Här finns denna som just nu är nedsatt till 1 690 kronor, har du funderat på en sådan är det ett perfekt tillfälle nu. 

3. Apple iPhone X 64 GB

Apple Iphone X 64 GB

Har du funderat på en ny mobil är det ett perfekt tillfälle att klicka hem en nu. Den nya Apple Iphone X, denna med 64 GB finns just nu här för 9 995 kronor, i silver eller rymdgrå.

4. Apple iPad 3

Apple Ipad 3


Denna Ipad 3 är just nu nedsatt i pris och blir din här för 4 158 kronor. Den har 4G och finns i både vitt och svart. Den har högre upplösning än den tidigare, snabbare processor samt bättre kamera.

5. Apple Airpods hörlurar

Apple Airpods hörlurar

Airpods är den senaste versionen av Apples hörlurar som är trådlösa med in-ear design. De funkar till iPhone, iPad samt iPod. De kommer med ett laddningsfodral med extra lång användning. Finns just nu här för 1 685 kronor.

6. Apple iPhone 8 plus

Apple Iphone 8 plus

Apple iPhone 8 har en skärm som är 5,5 tum samt baksida i glas. Den finns i färgerna  silver, guld samt rymdgrå. Går att ladda med trådlös laddning och här kan dujust nu fynda den för 8 790 kronor.

7. Apple MacBook Air 13.3

Apple MacBook Air

Denna MacBook Air är tunn och med en tjocklek på 1.7 cm. Batteritiden är upp till 12 timmar. Här kan du köpa den för 8 990 kronor vilket verkligen är ett bra pris.

För fler produkter från Apple som just nu är nedsatta kan du spana in här!

--

Om Nyheter24-Shopping
Nyheter24 Shopping är en kommersiell sektion. Artiklarna är skrivna av redaktörer, och innehåller oberoende åsikter. Det som skiljer Nyheter24 Shopping från traditionella artiklar på Nyheter24 är att de innehåller kommersiella länkar till näthandlare och andra onlineaktörer.