17 prylar till påsken
17 prylar att spana in inför påsk!

Den stora guiden – här är allt du behöver för den perfekta påsken

Påsken närmar sig och för att underlätta har vi samlat ihop allt du behöver för att få till den där mysiga högtiden. Dekorationer, godis, utklädnad samt kvast för att besöka blåkulla. Spana in denna lista med 17 prylar till påskhelgen.


Vi har samlat ihop sakerna du behöver för att få till den perfekta påskkänslan hemma. 

1. Fönsterdekoration påskägg

För att få in påsk-känslan är dekorationen viktig och vad passar då bättre än att sätta upp påskägg i dina fönster? Här kan du köpa denna dekoration för 39 kronor.

2. Kycklingdräkten

Kan vara den perfekta klädseln inför påskmiddagen med släkten eller påskfesten med vännerna. Det bästa är priset, den blir din här!

3. Ägg till påskriset

Att pynta påskriset med söta ägg är en viktig del av påsken och ger en extra stämning. Spana in detta sexpack med påskägg för 29 kronor.

4. Gullig kycklingdräkt barn

Matcha kycklingdräkter tillsammans och spana in denna dräkt för barn här. Hur roligt att klä ut hela familjen?

5. Gul dukning

Gul är den traditionella färgen när man tänker på påsk och då känns det viktigt att duka med detaljer i gult. Här finns denna söta popcornbägare. Häng upp girlanger i huset för en festligare stämning. Här finns dessa serpentiner för 19 kronor.

6. Kanintillbehör

Här kan du köpa ett gulligt kanin-kit för 99 kronor.

7. Det mest populära påskgodiset

Något som är viktigt för påsken är godiset och vi har samlat ihop de tre mest populära sorterna. Här finns dessa dragéägg. En annan populär sort är dessa jumboägg du kan köpa här. En söt påse med choklad finns här för 29 kronor.

8. Stickers till ägg

Känner du att det inte finns riktigt med tid till att måla dina påskägg i år? Isåfall är detta den perfekta räddningen, stickers till dina ägg. Här kan du köpa 24 motiv för 29 kronor.

9. Dekoration att hänga upp

Tänk vad fint det kommer bli där hemma med påskliljor, påskris, kycklingar och allt annat pynt där hemma. Bland annat dessa söta kaniner att hänga upp som finns att köpa här.

10. Påskutklädnad

Är det kanske maskerad som nalkas finns det många roliga dräkter att välja mellan. Bland annat denna där du klär ut dig till ett ägg. Eller vill du kanske klä ut dig till en rosa hare finns dräkten här!

11. Plastduk till påskmiddagen

Något som inte kostar så mycket men höjer påsk-känslan är en duk i påskens färger. Här kan du spana in dessa och andra dukar som passar perfekt. 

12. Färgglad fluga

Vill du ha en liten detalj som funkar på påskmiddagen så är dessa perfekta och en fluga blir din här för endast 19 kronor och finns i fem olika färger.

13. Hatt-höna

Vad känns väl mer självklart än en hattmössa till påsken? Här finns denna för 99 kronor.

14. Kvast till påskkärringarna

För att vara påskkärring räcker det inte med ett huckle och fräknar, det viktigaste är nästan kvasten. Här kan du fynda en kvast för 69 kronor.

15. Peruk samt huckle

Den perfekta peruken med huckle om du ska klä ut dig till påskkärring. Här kan du köpa den, och glöm inte nät här, att ha under peruken.

16. Klä ut dig till påskhare

En viktig dräkt är denna, påskharen. På denna dräkt är huvudet extra stort så du verkligen syns som haren. Här köper du dräkten.

17. Dekorera ägg att pynta med 

En tradition är att måla ägg på påsken så köp färg samt mall till äggen här. En annan klassiker är fjädrar som du både kan dekorera äggen och påskriset med, här finns dessa påskfjädrar

Här finns mer prylar att spana in för att få till den perfekta påsken!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.