Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Den stora guiden – här är allt du behöver för den perfekta påsken

- 19/03/2018, 18:03

Påsken närmar sig och för att underlätta har vi samlat ihop allt du behöver för att få till den där mysiga högtiden. Dekorationer, godis, utklädnad samt kvast för att besöka blåkulla. Spana in denna lista med 17 prylar till påskhelgen.

17 prylar till påsken

Vi har samlat ihop sakerna du behöver för att få till den perfekta påskkänslan hemma. 

1. Fönsterdekoration påskägg

Fönsterdekoration påskägg

För att få in påsk-känslan är dekorationen viktig och vad passar då bättre än att sätta upp påskägg i dina fönster? Här kan du köpa denna dekoration för 39 kronor.

2. Kycklingdräkten

Kycklingdräkten

Kan vara den perfekta klädseln inför påskmiddagen med släkten eller påskfesten med vännerna. Det bästa är priset, den blir din här!

3. Ägg till påskriset

Risägg

Att pynta påskriset med söta ägg är en viktig del av påsken och ger en extra stämning. Spana in detta sexpack med påskägg för 29 kronor.

4. Gullig kycklingdräkt barn

Kycklingdräkt barn

Matcha kycklingdräkter tillsammans och spana in denna dräkt för barn här. Hur roligt att klä ut hela familjen?

5. Gul dukning

Gul dukning

Gul är den traditionella färgen när man tänker på påsk och då känns det viktigt att duka med detaljer i gult. Här finns denna söta popcornbägare. Häng upp girlanger i huset för en festligare stämning. Här finns dessa serpentiner för 19 kronor.

6. Kanintillbehör

Kanin-kit

Här kan du köpa ett gulligt kanin-kit för 99 kronor.

7. Det mest populära påskgodiset

Dragéägg

Något som är viktigt för påsken är godiset och vi har samlat ihop de tre mest populära sorterna. Här finns dessa dragéägg. En annan populär sort är dessa jumboägg du kan köpa här. En söt påse med choklad finns här för 29 kronor.

8. Stickers till ägg

24 stickersmotiv till ägg

Känner du att det inte finns riktigt med tid till att måla dina påskägg i år? Isåfall är detta den perfekta räddningen, stickers till dina ägg. Här kan du köpa 24 motiv för 29 kronor.

9. Dekoration att hänga upp

Dekoration att hänga upp

Tänk vad fint det kommer bli där hemma med påskliljor, påskris, kycklingar och allt annat pynt där hemma. Bland annat dessa söta kaniner att hänga upp som finns att köpa här.

10. Påskutklädnad

Påsk-utklädnad

Är det kanske maskerad som nalkas finns det många roliga dräkter att välja mellan. Bland annat denna där du klär ut dig till ett ägg. Eller vill du kanske klä ut dig till en rosa hare finns dräkten här!

11. Plastduk till påskmiddagen

Plastduk till påskmiddagen

Något som inte kostar så mycket men höjer påsk-känslan är en duk i påskens färger. Här kan du spana in dessa och andra dukar som passar perfekt. 

12. Färgglad fluga

Vill du ha en liten detalj som funkar på påskmiddagen så är dessa perfekta och en fluga blir din här för endast 19 kronor och finns i fem olika färger.

13. Hatt-höna

Hatt-höna

Vad känns väl mer självklart än en hattmössa till påsken? Här finns denna för 99 kronor.

14. Kvast till påskkärringarna

Kvast till påskkärring

För att vara påskkärring räcker det inte med ett huckle och fräknar, det viktigaste är nästan kvasten. Här kan du fynda en kvast för 69 kronor.

15. Peruk samt huckle

Peruk

Den perfekta peruken med huckle om du ska klä ut dig till påskkärring. Här kan du köpa den, och glöm inte nät här, att ha under peruken.

16. Klä ut dig till påskhare

Klä ut dig till påskhare

En viktig dräkt är denna, påskharen. På denna dräkt är huvudet extra stort så du verkligen syns som haren. Här köper du dräkten.

17. Dekorera ägg att pynta med 

Dekorera ägg att pynta med

En tradition är att måla ägg på påsken så köp färg samt mall till äggen här. En annan klassiker är fjädrar som du både kan dekorera äggen och påskriset med, här finns dessa påskfjädrar

Här finns mer prylar att spana in för att få till den perfekta påsken!