18 roliga prylar – till den personen som är riktigt lat

Det finns saker som underlättar livet lite. Tofflor som gör att du städar för varje steg du tar till exempel! Här är prylarna du inte visste att du behövde.


Varför göra det svårt för sig, när det finns massor av saker som kan göra jobbet åt dig? Här är våra favoriter.


1. För den som gillar att baka

Många har bakning som ett intresse, och förgyller köket med goda bakverk då och då. Men hur jobbigt är det inte att fördela smeten rätt och jämnt? 

Med den här smetdispensern kan du enkelt fördela den, utan spill och klet. Du hittar den här.

2. Snug Rug

En filt med ärmar! Kan det bli bättre? Nu slipper du trassla dig ur för att nå fjärrkontrollen till exempel. Finns i flera olika färger här.

3. Rakförkläde

Glöm äckliga skäggstrån i handfatet – det här förklädet fångar enkelt upp allt som faller ner. Du får genast mycket mindre att städa! Kolla in det här.

4. Ryggkliare

Ibland kliar det på ryggen – men det är alltid svårt att nå! Med en ryggkliare når du enkelt till det ställe som plågar dig. Den här är dessutom formad som en björntass.

5. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

6. Pizzasax

Glöm det jobbiga skärandet av pizzan. Med den här pizzasaxen är jobbet gjort mycket snabbare – och du kan mumsa på din pizza snabbare än vanligt.

7. Självrörande mugg

Om du är en kaffe- eller oboyälskare vet du att det är viktigt att röra om i muggen. Men vem orkar göra det själv? Det är som Edward Blom säger i yoghurtreklamen – det värker ju i hela armen!

Den här muggen rör om själv, genom att du bara trycker på en liten knapp. Kolla in muggen här.

8. Ninja Wallet

Det kan vara svårt att tro, men med det här kortet får du hela 18 verktyg i ett! Multiverktyg som har alla möjliga verktyg i som du enkelt kan ha i plånboken.  

Skruvmejslar, linjaler, skiftnycklar, fruktskalare, konservöppnare, kapsylöppnare och kartongskärare. Klicka hem en Ninja Wallet här.

9. Melonskärare

Melon är riktigt gott, speciellt nu när det börjar gå mot varmare tider. Men hur jobbigt är det inte att skära den stora frukten? Det tar ju så lång tid! Här har du melonskärare som gör jobbet åt dig.

10. Läsglasögon för lata

Med de här glasögonen kan du läsa när du ligger ner, utan att behöva anstränga armarna för mycket när du måste hålla upp boken. 

Glasögonen har alltså någon typ av speglande glas, som gör att du enkelt får in texten i ditt synfält utan att vinkla huvudet. Här hittar du dem.

11. Mopptofflor

Börja städa så fort du stiger upp på morgonen – utan att egentligen behöva anstränga dig. 

De här tofflorna moppar golvet ytligt, när du bara går din lilla promenad till kylskåpet. Städa vart du än rör dig och klicka hem tofflorna här.

12. Eluppvärmda handskar

Att frysa om händerna är aldrig kul. Satsa därför på de här uppvärmda handskarna, så håller du händerna varma även när det är som kyligast ute.

13. Mössa med musik

Tycker du om att vara utomhus men störs av sladden som hoppar runt och trasslar? Då är denna mössa perfekt med inbyggda högtalare, här hittar du den.

14. Handduk som torkar håret snabbare

Hur smidigt att rulla in ditt nytvättade hår i denna handduk som torkar håret extra snabbt? 

Spana in den för 99 kronor här i olika färger. Den lilla knappen håller håret på plats. Ingen har ju tid att vänta på ett hår som aldrig torkar!

15. Värmekudde

Perfekt att ha en värmekudde när det är kallt om kvällarna! Eller när man har ont någonstans. Sätt in den i mikron några minuter, och den håller värmen upp till två timmar! Kolla in isbjörnen här för 199 kronor.

16. Värmetofflor

De här gosiga tofflorna värmer du också i mikron, och sedan håller de sig varma i två timmar. Du hittar dem här. Det är ju påfrestande att frysa om fötterna!

17. Uppblåsbar loungesoffa

Här är en typ av loungemöbel som du kan ta med dig överallt! Den tar inte mycket plats när den inte är uppblåst. Spana in den här.

18. Hållare till surfplattan

Den här hållaren kan du sätta fast vart du vill, så att du enkelt kan använda din surfplatta utan att hålla i den. Kolla in den här.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!