Populära plagg
Spana in 17 av de plagg som shoppas mest just nu.

Här är sommarmodet som shoppas mest just nu

Vi har listat 17 av de plagg som shoppas mest av just nu. Inspireras av hur du ska klä dig i sommarvärmen. De är utvalda från olika butiker men har en sak gemensamt – köper du dem via sajten Refunder får du pengar tillbaka på varje köp du gör.


Spana in denna lista med några av de plagg som det shoppas mest av just nu. Köper du dem via sajten Refunder får du pengar tillbaka på varje köp du gör. 

Det är gratis att signa upp sig och det bästa är att du får pengar tillbaka – varje gång. 

1. Vans

Några av sommarens hetaste skor är helt klart Vansen. Dessa finns att köpa hos Nelly för 749 kronor och det bästa är att om du köper dem via Refunder får du pengar tillbaka på köpet. 

2. Off shoulder topp

Klassisk topp men så snygg och går att matcha till de flesta outfits. Den finns att köpa hos Nelly. Registrera dig hos Refunder och få pengar tillbaka på dina köp.

3. Vita jeans

Vita jeans hör verkligen till sommaren och Janni Olsson Delér bär upp dem så snyggt. Dessa jeans finns hos Gina Tricot och blir dina för 499 kronor.Köp dem hos Refunder och få pengar tillbaka på köpet. 

4. Gul bikini 

Hur snyggt är det inte med en gul bikini till sommaren? Vi älskar denna och här blir den din hos Nelly.

5. Svarta Espadrillos

Så snygga och stilrena Espadrillos som även är väldigt bekväma. Dessa finns hos River Island och finns även i vitt för 499 kronor. 

6. Gul kjol i linne

Linne är så fint att bära i sommar då det både är svalt och stilrent. Denna kjol kommer från Chiquelle och finns även i vitt, svart och blått. Den blir din för 499 kronor. Den finns hos Refunder och köper du den via dem får du pengar tillbaka när du shoppar.

7. By Marlene Birger


Hur fina är inte väskorna från Marlene Birger? Denna kuvertväska finns hos Nelly och om du köper den här får du pengar tillbaka, kap! 

8. Gul klänning

Snygg gul klänning med markerad midja som ger en fin siluett. Den finns hos Nelly för 399 kronor.

9. Plisserat set

Hur fint och somrigt är inte detta plisserade set. Det finns hos Gina Tricot och känns perfekt att bära under sommarens varma dagar. 

10. Gul blus

Denna somriga blus finns att shoppa hos Bubbleroom. Det bästa är att Bubbleroom har en kampanj just nu med ännu mer pengar tillbaka. Spana in toppen här för 299 kronor.

11. Baddräkt med blommor

Så snygg badräkt med volanger och blommor för 349 kronor. Köp den via Refunder hos Nelly och få den ännu billigare.

12. Väska i läder

Denna lilla väska i äkta läder kommer från NuNoo och är den perfekta lilla svarta att bära sommarens alla dagar. Den finns hos Nelly för 999 kronor och köper du via Refunder får du pengar tillbaka.

13. Snygga mom-jeans

Mom-jeansen är helt klart en av de hetaste byxtrenderna denna sommar. Dessa är på rea hos Nelly, köper du dem via Refunder får du dem ännu billigare.

14. Röd långklänning

Vacker röd långklänning som du kan köpa via Refunder hos NAKD för 499 kronor.Bär på semestern både på stranden samt till middagen i solnedgången. 

15. Svarta byxor

Svala byxor i trikå att bära varma dagar. Verkligen perfekta att bära på kontoret i sommar då de känns dressade. De finns att köpa hos Nelly för 199 kronor.

16. Röd och vitrandig byxdress

Denna byxdress toppar listan hos Nelly och är verkligen så fin. Funkar både i vardagen samt till fest. 

17. Chunky sneakers

Trenden har tagit oss med storm och vi älskar dessa helvita chunky sneakers. Köp dem hos Nelly via Refunder och få dem ännu billigare.

18. Röd kjol

Hur snygg är inte denna röda kjol med volanger? Perfekt till både jobb och semester. Den blir din här hos Nelly.

19. Gult set River Island

Att bära set i sommar är verkligen en het trend. Detta kommer från River Island och köper du via Refunder får du pengar tillbaka på köpet. Allt du behöver göra är att registrera dig. 

20. Off shoulder topp

Denna off shoulder top har vi sett på många influensers och är verkligen så snygg. Köp den via Refunder hos NAKD och få pengar tillbaka på köpet.

21. Stråväska

Stråväska som finns att köpa hos Nelly. Verkligen en trend vi sett överallt i sommar och vi älskar den. 

22. Blommig byxdress

Söt blommig byxdress med volanger perfekt att bära till jobbet eller under semestern. Den finns att köpa hos Nelly för 379 kronor.

23. Underkläder Hünkemöller

Just nu har Hünkemöller 50 procent på massor av underkläder. Dessutom har Refunder en specialkampanj som ger ännu mer återbäring på köpet.  

24. Randig blazer

Randig blazer med markerad midja. Den finns hos Nelly och är verkligen så fin! 

25. Espadrillos 

Espadrillos med kilklack är både snyggt och bekvämt att bära i sommar, både till kontoret som stranden. Dessa kan du köpa hos Rizzo för 839 kronor. Köper du dem via Refunder får du återbäring på köpet.

26. Vit kostymjacka

Denna jacka finns hos Ivy Revel och kostar just nu 399 kronor. Köper du den via Refunder får du pengar tillbaka. Hur snygg är den inte, bär den till kontoret samt på AW:n efter jobbet. Perfekt att slänga över axlarna. 

27. Gula tofflor

Gula somriga tofflor att bära sommarens alla varma dagar. Hur snygga är inte dessa och finns även i svart. De finns hos Boohoo för 250 kronor.

28. Rosa klänning

Denna klänning är så fin och finns hos Nelly för 499 kronor. Köper du den via Refunder får du den ännu billigare. 

Gå in här för mer mode och få pengar tillbaka när du shoppar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!