Lördag 19 Jun
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

12 kul saker att göra på semstern – från paddling till spaweekend

Ska du vara i Sverige under semestern, eller vill du bara hitta på något kul under en helg eller en eftermiddag? Här hittar du massor med tips på roliga aktiviteter för en billig peng.

Läs mer

Vill du hitta på något över helgen eller bara en kväll? Här ger vi dig några grymma tips på saker att göra med någon som du tycker om. 

1. Skidåkning i Stockholm, Flottsbro

Flottsbro Friluftsområde är ett av Stockholms mest välbesökta friluftsområden. Här får du 1 natt i stuga för upp till 5 pers, 2 dagar i backarna inkl. liftkort och Key card, frukost och middag. Boka här för 43% rabatt.

2. Spadag på Sturebadet

En hel dag av ren och len lyx för två personer! Ta det lugnt och njut tillsammans med någon du tycker om. Här bokar du din vistelse med 50% rabatt.

3. Kryssning med Silja Line Galaxy

Njut av en härlig 23-timmars kryssning med Östersjöns bästa nöjeskvarter. Mellan alla upplevelser kan du dessutom njuta av god mat och dryck samt shopping till grymma priser. Här bokar du kryssningen för endast 49 kronor.

4. Kvällsspa Falkenberg Strandbad

En kväll av ren och len lyx för två personer! Klassiskt hotell med rötter från 1930-talet, vackert beläget vid Skrea strand. Boka ditt kvällsspa här med 50 procent rabatt.

5. Prova på Poledance

Hos Dancing Queen kan du prova många olika danser som finns i deras breda utbud, bl a. poledance. Det som är garanterat är att du kommer att ha väldigt roligt. Boka dina lektioner här för 60 procent rabatt.

6. En natt på Radisson Blu i Malmö

Radisson Blu Hotel i Malmö ligger bara fem minuters promenad från stadscentrum, där du hittar livliga shoppinggator och Malmö centralstation. Bekväma sängar gör att du sover otroligt gott på detta hotell. Här bokar du rum på hotellet till 47% rabatt.

7. Klassisk svensk massage

Lös upp spänningar i hela kroppen och ge en behaglig och skön avslappning i både kropp och sinne. Boka din massage med 55 procent rabatt här.

8. 2 för 1 till Vattenpalatset

2 för 1 när du åker till Vattenpalatset i Lerum. Åk vattenruschbanor och bada eller simma. Här hittar du erbjudandet.

9. Hyr stuga på Böda Sand

Ta med familjen eller vänner på 4 nätters sommarboende på Böda Sand! Landets största smesteranläggning där det finns massvis med roliga saker att göra. Här bokar du det med 53% rabatt.

10. Tvårättersmeny på Restaurang Kristall 

Ta med dina vänner eller familj och njut av en riktigt god middag på Restaurang Kristall i Stockholm. Här bokar du middagen med 60 procent rabatt.

11. Spökvandring i Gamla stan

Hör om Gamla stans historia och de skuggor som ännu inte förstått att de lämnat vår värld. Boka en spökvandring i Gamla stan i Stockholm för att lära dig mer om stadens historia och för dig som vill bli lite skrämd. Boka spökvandringen här för 51% rabatt.

12. Vintermys hos Brösarps Gästgifveri & Spa

Rofylld plats omgiven av vacker natur, precis vid Österlen. Ett traditionellt Gästgifveri med nybyggda och moderna spa-möjligheter. 2018 blev den utnämnd till Skånelands bästa krog. Boka din vistelse här för endast 995 kronor för 2 personer.

Läs även: 23 roliga saker att göra i sommar – med någon du tycker om

7 lyxiga sommarupplevelser – för dig och din älskling