Saker som svalkar i sommarhettan
Poolparty!

22 läskande prylar som svalkar dig i sommarhettan

Värmeböljan denna sommar verkar aldrig vilja ta slut. Här hittar du 22 härliga saker som hjälper dig att tackla värmen – från slushies till roliga vattenspel.


1. Slushmaskin

Finns det någon somrigare dryck än slushies? Med den här maskinen kan du göra dina egna. Varför inte göra drinkar i slushform när det vankas fest? Maskinen hittar du här.

2. Slushmuggar

Vill du inte köpa en hel maskin kan du även göra egna slushies i de här muggarna! Den kostar 149 kronor och du kan spana in den här.

3. Vintunna

Med en sådan här rustik tunna att servera ur kommer din middag att kännas lite mer Toscana. Köp den här.

4. Vattenspridare

Svalka dig i den här vattenspridaren som har formen av en stor dinosaurie! Här hittar du den.

5. Kran till vattenmelon

Servera en läskande dryck ur en vattenmelon, med den här kranen som gör en vattenmelon (eller annan passande frukt) till en perfekt drinkdispenser. Du hittar den här för 149 kronor.

6. En ny läsksmak

Testa en ny, spännande läsksmak – som Vimto Fizzy eller Fanta Strawberry. Här hittar du massor med ovanliga läskedrycker!

7. Flytande serveringsring

När du svalkar dig i poolen vill du såklart gärna ha något ätbart nära till hands. Den här fina serveringsringen formad som en svan är perfekt! Du hittar den här för 149 kronor.

8. Minikyl

Hur lyxigt med en liten minikyl så att du ALLTID har en kyld dryck inom räckhåll! Köp den här.

9. Cocktailset

Det här shakersetet innehåller allt du behöver för att blanda riktigt proffsiga drinkar. Det kostar 249 kronor och finns att klicka hem här.

10. Frysbart glas

De här glasen lägger du bara in i frysen en stund, och sedan håller de din dryck kall i upp till tre timmar. Ett glas blir ditt för 89 kronor!

11. Kylbrunn

Den här kylbrunnen gräver du ner i marken och på så sätt kan du hålla 24 burkar eller småflaskor kalla. Smart och miljövänligt! Kylbrunnen kostar 499 kronor här.

12. Flytande drickahållare

Dessa dryckeshållare är ultimata för poolpartyt! Här hittar du enhörningarna och här de som är formade som frukt. 

13. Ishandduk

Blöt ner den här handduken och krama ur den, så håller den sig svalkande kall i flera timmar. Perfekt för svettig sommarträning! Du hittar handduken här.

14. Vattenballonger

Finns det något roligare (och mer svalkande) än ett riktigt vattenballongkrig? Klicka hem ett 50-pack med vattenballonger här!

15. Drinkdispenser

Servera en god bål, gärna dekorerad med frukt och bär, ur en snygg dispenser. Antingen en klassisk glastunna eller en döskalleformad! Båda kostar 299 kronor.

16. Milkshake maker

Gör enkelt dina egna, goda milkshakes med den här maskinen. Den kostar 199 kronor här!

17. Enhörningsmadrass

Om du också vill ta snygga poolbilder till Instagram i sommar kan du klicka hem den här uppblåsbara enhörningsmadrassen här. Den kostar 399 kronor.

18. Palmkyl

Se till att festens drycker håller sig kalla genom att kyla dem i den här snygga, uppblåsbara palmträdskylen. Du hittar den här.

19. Vattenballongspel

Den här bollen är fylld med en vattenballong och spelet går ut på att ni kastar den mellan varandra och försöker undvika att vara den som håller i bollen när ballongen sprängs. Bollen har nämligen en inbyggd timer! Köp spelet här.

20. Läskautomat

Hur trevligt vore det inte med en egen läskautomat? Det tycker vi med! Du kan köpa den här läskautomaten i snygg retrodesign här.

21. USB-kyl

Sitter du fast på ett varmt kontor? Den här lilla kylen är perfekt för skrivbordet – den drivs via en vanlig USB-port. Kylen kostar 299 kronor här.

22. Fishbowl

Ett måste till festen! Köp den här.

23. Gigantisk flytmadrass

Chilla med dina kompisar i den här enorma uppblåsbara enhörningen! Du hittar den här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.