Sällskapsspel.
Förgyll höstmyset med roliga sällskapsspel. - Foto: Pexels, Partykungen

22 sjukt roliga sällskapsspel – som du måste prova

Samla dina vänner eller din familj – och anordna en riktig spelkväll tillsammans! Det är hur kul som helst, och perfekt läge nu.


Om du inte redan provat de här sällskaps- och brädspelen så är det dags nu. 

1. Sanning eller skitsnack

Kan du avgöra vad som är sant och inte? Det kanske inte alls är som du tror!

Över 400 frågor där du ska kunna skilja skitsnack och knasiga lögner från helt sjuka sanningar. Massor av onödiga fakta! Klicka hem spelet här. Det är faktiskt riktigt roligt. 

2. Helt hysteriskt

De som spelat det här spelet säger att det lätt blir rörigt, men sjukt kul! Inte tyst en sekund, och galna skratt lovas. 

Du får ett ord, till exempel badboll. Nu ska du samtidigt som du är under tvång, till exempel att tala med en brytning, försöka lista ut det hemliga ordet som den spelaren fick.

På spelplanen finns det lite hjälpfrågor som doft, storlek och så vidare. Du kan läsa mer om hur spelet går till här.

3. Party Pong

En roligare version av beer pong. Under varje mugg placeras ett kort och när muggen lyfts står en utmaning på kortet. Här hittar du spelet som kostar 99 kronor.

4. Populärt förfestspel

Maxa förfesten med ett roligt spel – som det här för knappt en hundralapp

5. Om sanningen ska fram

Det här spelet testar dina fördomar och hur bra du är på att läsa andra människor.

Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska samtidigt gissa vad du svarar. Den som har flest rätt vinner! Här hittar du spelet.

6. Mer eller mindre

Är du bra på att gissa, eller tror du bara att du är det? 300 kluriga frågor som de allra flesta inte kan svara på!

Gör dig redo för en fartfylld spelkväll med Mer eller Mindre som du hittar här, med massor av skratt där du helt enkelt gissar på helt sjuka saker, den som kommer närmast vinner.

7. iKNOW

Tror du att du vet svaret på typ alla frågor? Då måste du spela det här spelet med dina vänner! Sjukt kul.

8. Prosecco Pong

Glöm öl och beerpong – nu finns Prosecco Pong istället! Här hittar du det populära spelet.

10. Cheers

Maxa förfesten, eller vilken tillställning som helst, med det här populära festspelet

Blanda korten och lägg i en hög. Spelets deltagare turas om att dra ett kort, och uppdraget som står på kortet måste följas. Du hittar spelet under 50 spänn här.

11. Disturbed Friends

Ta reda på hur "sjuka" dina vänner egentligen är. I det här spelet ställs du inför olika galna eller hemska scenarion och måste välja mellan olika alternativ. För medspelarna gäller det att gissa vad du väljer! Ett riktigt roligt spel som garanterat kommer leda till många skratt.

12. Med Andra Ord - Kändis

Det klassiska Med Andra Ord – här i kändisversion, där du alltså ska beskriva en kändis. Det är faktiskt svårare än vad det låter som! Kolla in det här.

13. Krimspelet

Älskar du och dina vänner klassiska kriminalare? Känner du att dig lite som G.W. Persson? Ja, då ska du prova dina kunskaper här i det här spelet.

14. Pricka snoppen

Det här spelet går ut på att en av er tar på sig den rosa snoppen, och de andra ska försöka pricka den med så många ringar som möjligt! Spelet kostar 149 kronor här.

15. Twerk Pong

Se vem på festen som är bäst på att twerka! Knyt lådorna runt midjan, sätt på musiken och se vem som lyckas tömma sin låda först. Du hittar spelet här.

16. Drinkroulette

Enkla regler: den som har numret som kulan stannar på måste ta dricka. Här hittar du spelet.

17. Cards Against Humanity

Det här spelet kallas för "a party game for horrible people". Varje spelomgång ställs en fråga där ett eller flera ord saknas och det är upp till resten av deltagarna att fylla i med roliga svar. Läs mer och köp spelet här.

18. Lip Twister

Det finns en anledning till varför det här spelet är så populärt – det är verkligen sjukt kul. Det går alltså ut på att göra och säga olika saker med munstycket i munnen. Här hittar du spelet.

19. Twist Pong

Det här är en variant på beer pong – varje gång bollen hamnar i din mugg måste du snurra pilen och göra det som står. Det kan vara allt från att dricka dubbelt till utföra ett trick. Köp spelet här för 99 kronor.

20. Med andra ord

Det här är ett spel som leder till vilda diskussioner och pikar gentemot varandra. Spelet går ut på att du ska, under tidspress, förklara en sak men använda andra ord och dina lagkamrater ska gissa rätt - du hittar det populära spelet här

21. What do you meme

Här är spelet som är för invecklat att förklara med bara några meningar. Här hittar du spelet, och kan läsa på om hur det fungerar. Vi garanterar dock att det är kul! 

22. Ascoola 90-talet

Bli nostalgiska tillsammans! För 199 kronor får du det här frågespelet som avhandlar allt kul som hände under 90-talet. Testa dina kunskaper här

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.