Gäng som äter middag, rött rum, spöke
10 saker du måste uppleva när du är i Stockholm!

Den stora guiden: 10 saker du måste göra i Stockholm

Planerar du att besöka Stockholm, eller bor du här men känner för att testa på nya saker? Vi har listat 10 saker du måste göra i huvudstaden. Allt från heta restauranger till upplevelser och spabehandlingar.


Stockholm har en hel del att erbjuda, både för dig som är turist samt för dig som bor här. Så för att underlätta i en djungel av tips har vi listat 10 saker du absolut borde göra när du är här!

Gå in här för att ta del av grymma erbjudanden inom alla kategorier.

1. Skaldjursfrossa Le Rouge

En av Stockholms kändaste restauranger är helt klart Le Rouge. Älskar du skaldjur är det ett måste att besöka denna restaurang, en fransk bistro i Moulin Rouge-stil. Restaurangen ligger i Gamla Stan, intill First Hotel Reisen som är ett perfekt boende. 

Adress: Brunnsgränd 2-4. I dealen ingår skaldjursfrossa i fem serveringar inkl. mousserande och kaffe. Wow! Här får du hela paketet nedsatt hela 54 procent!

2. 3-rätters på Djurgårdsbrunn

Denna restaurang är en av Stockholms mest välkända och nästan ett måste att besöka när du är här. Vi har hittat en deal där du får en trerätters-middag på Djurgårdsbrunn för endast 545 kronor.

Adress: Djurgårdsbrunnsvägen 68. Ta buss 69 som går hela vägen dit.

3. Njut av Massage

Stockholm erbjuder mängder av olika skönhetsbehandlingar och massage så varför inte passa på när du är här? Här finns en deal med massage i centrala Stockholm, 50 minuters massage för endast 349 kronor.

Adress: Luntmakargatan 54. Spana in fler behandlingar nedsatta i pris här.

4. Middag TGI-Fridays

Med den här dealen får du en 2- 3-rätters middag för endast 149 kronor. Dealen gäller söndag — torsdag. Fridays har ett väldigt roligt koncept du inte vill missa när du är i Stockholm. 

Fridays Täby: Biblioteksgången 1.
Friays Stureplan: Birger Jarlsgatan 16.
Fridays Kungsträdgården: Hamngatan 19.

5. Spökvandring i Gamla Stan

En väldigt populär aktivitet som ni måste testa i huvudstaden är spökvandring i Gamla Stan. Riktigt läskigt och passar perfekt nu när Halloween närmar sig. Här finns dealen just nu för endast 99 kronor per person.

Kanske en härlig sak att göra på dejten? Turen tar cirka 70 minuter, efteråt finns massor av mysiga caféer och restauranger att besöka och värma sig på! 

6. Paintball en heldag

 Perfekt för svensexor, möhippor, barnkalas och team-buildingevenemang. Just nu nedsatt 94 procent, så det kostar er endast 95 kronor per person. Det är beläget i Märsta, dit går både buss och tunnelbanan. 

7. Spa på Skepparholmen

Övernatta på fina Skepparholmen Nacka och njut av bad, bastus och sköna behandlingar. Du kan även träna i gymmet eller testa yoga och meditation. Boka här till 41 procents rabatt.

På Skepparholmen ligger även bland annat Moderna Museet, samt deras populära restaurang. Åk med färja dit från Slussen, med ett SL-kort. 

8. Besök trampolinparken Yoump

Ta med vänner eller familj och hoppa! Hur kul som helst med en heldags aktivitet. Sjukt bra träning samtidigt. Här kan du spana in dealen nedsatt 50 procent! Den gäller i hela 7 städer runt om i Sverige, bland annat Stockholm. 

9. FågelbroHus på Värmdö

Boka en lyxig spaweekend på FågelbroHus på Värmdö. Då ingår både middag, frukostbuffé, ansiktsbehandling och massage! Du kan boka här med 37 procents rabatt.

Värmdö har många vackra platser att besöka under din vistelse! 

10. Indisk 2-rätters på Kungsholmen

En av Stockholms hetaste restauranger när det kommer till Indisk mat. Utbudet är stort och priserna är inte alls höga. Men det bästa är att vi har en deal till er, för 149 kronor per person får ni njuta av två-rätters.

Adress: Hantverkargatan 65. 

Gå in här för fler populära saker att uppleva i Stockholm!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.