Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här jämför vi de hetaste mobilerna på marknaden just nu

- 12/12/2018, 16:08 -

Funderar du på att köpa en ny mobil så borde du spana in listan nedan med de från topplistan. Samsung, Iphone eller Huawei, vilken passar dig bäst?

Funderar du på vilken mobil du ska köpa? Vi har spanat in de fyra mobilerna som är allra populärast, och jämfört mellan deras olika egenskaper. Alla har en heltäckande skärm med touch. Den ena fokuserar mer på kamera, medan någon annan har bättre prestanda.

Kanske hittar du en ny favorit. Det bästa är att det ingår en deal i alla mobiler, vilket gör att de är prissänkta nu under december månad. 

1. iPhone X

iPhone X


Den nya iPhone X är verkligen ett steg upp jämfört med de tidigare – med heltäckande skärm, trådlös laddning och ansiktsigenkänning. Den har en uppslukande OLED-skärm på 5,8 tum som täcker hela telefonen. 

Dessutom ingår trådlös laddning, vattenskydd och en riktigt snabb processor. Du hittar erbjudandet på den här. Där du får 1 200 kronor tillbaka vid köp, om du lämnar in din gamla mobiltelefon.

2. Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

En av de senaste mobilerna från Samsung som är riktigt populär. Den har en nyskapande kamera med dubbla bländare, som ger skarpa bilder även i svagt ljus. Filma i super-slow mo, skapa animerade emojis från bilder av dig själv. Och mycket mer. Den har även Samsung-pay som är en säkert betalningsmetod på din mobil. 

Denna telefon från Samsung är riktigt populär. Den är just nu även prissänkt med 2 400 kronor. Din rabatt blir alltså hela 3 600 kronor om du köper den här. 

3. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+


Precis som den tidigare Samsung är denna populär, och ett steg upp vad det gäller teknik. En helt nyskapad dubbel 12-megapixelkamera med 2x optisk zoom och dubbla bländare.

Denna mobil kan du använda som en dator om du kopplar in tangentbord och mus. Den är grymt snabb och du kan få upp till 468 GB minne. Här kan du läsa mer och köpa den till rabatterat pris.

4. Huawei P20 Pro

Huawei P20 pro

Det här är en mobil för den som vill sticka ut ur mängden och kommer i färger som ger en futuristisk känsla. Den har även en supermodern OLED-skärm på 6.1 tum. 

Huawei har samarbetat med ikoniska kameratillverkaren Leica för att ta fram kameran, och det märks. Mobilen är just nu stänkt i pris med hela 2 640 kronor. Läs mer om hela erbjudandet här.

Läs även: "Byt in din mobil – få 1 200 kronor rabatt på en ny"

Nyheter24