Kora Beauty, Nuxe bronzer, Rahua schampo, RMS Beauty, Weleda skin food
Det finns verkligen många bra produkter som är ekologiska.

27 grymma ekologiska skönhetsprodukter – för dig som värnar om miljön

Har du koll på vad dina skönhetsprodukter egentligen innehåller? I den här listan hittar du bara produkter som är helt ekologiska.


Vi har delat in listan i fyra kategorier: hudvård, make-up, hårvård och kroppsvård. Totalt 27 ekologiska produkter att fylla badrumsskåpet med!

HUDVÅRD

1. Pai Perfect Balance Blemish Serum

Ekologiska märket Pai har bland annat detta lugnande serum som passar bra för problemhy. Zink och copaiba motverkar acne och tilltäppta porer och serumet är samtidigt återfuktande. Det kostar .

2. Maria Åkerberg Papaya Peeling

Den här enzympeelingen exfolierar med papayaextrakt som löser upp orenheter. Den passar även den känsligaste hyn. Du kan köpa den för 195:- här.

3. BioHydrate Thirst Relief Vitamin Serum från Estelle & Thild

Svenska märket Estelle & Thilds serum återfuktar med fuktbindande hyaluronsyra och vitaminer som ger huden ny lyster. Det kostar  här.

4. Kallpressad mandelolja

Kallpressad, ekologisk mandelolja är grym både för ansikte, kropp och hår. Den ger lyster, mjukgör och funkar även riktigt bra som sminkborttagning. Den blir din för .

5. Kora Organics Noni Glow Face Balm

Kora Organics är supermodellen Miranda Kerrs eget märke och produkterna har tagits emot väldigt väl. Detta balm är riktigt återfuktande och innehåller antioxidanter och essentiella fettsyror. Du hittar det här för .

6. Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

Den här hyllade produkten går både att använda som en exfolierande rengöring, som näringsgivande ansiktsmask eller kräm och på torra nagelband eller läppar. För  blir den din.

7. Tata Harper Regenerating Cleanser

Tata Harper är drottningen av lyxig ekologisk hudvård och många tycker att hennes rengöringar är de bästa – alla kategorier. Regenerating cleanser exfolierar med BHA-syra och lämnar huden ren, glowig och klar. Den kostar .

8. Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Toner

Denna toner är en av märkets bästsäljande produkter. Den återfuktar och balanserar hyn och gör den redo för att bättre absorbera serum. Tonern hittar du här för . 

9. Kallpressad jojobaolja

Jojobaolja är en riktig universalprodukt som passar alla hudtyper. Den är balanserande och rejält återfuktande för hyn men täpper inte till utan löser istället upp gammalt talg som annars kan ge upphov till finnar. Klicka hem oljan här.

10. Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser

Den här rengöringen från Pai är riktigt mild och passar alla hudtyper. Den är lugnande och återfuktande för huden, och torkar du av den med den medföljande duken får du även en lätt exfoliering. Bäst pris på rengöringen hittar du här.

11. Burt's Bees Facial Cleanser Orange Essence

Den här ansiktsrengöringen har fått väldigt bra recensioner. Den innehåller apelsinolja som tar bort smuts, makeup och överflödig olja samtidigt som den håller huden återfuktad. Här hittar du den.

MAKE-UP

12. Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow Foundation

Denna ekologiska foundation innehåller vårdande och återfuktande ingredienser som aloe vera och hyaluronsyra. Den ska ge ett naturligt resultat med mycket glow. Foundationen kostar .

13. Burt's Bees 100% Natural Lip Shine

Burt's Bees gör förutom sitt klassiska och älskade läppbalsam även detta naturliga läppglans i flera färger. Det kostar  här.

14. RMS Beauty Living Luminizer

Denna grymma highlighter ger ett snyggt, skimrande glow utan att bli glittrig. Den kostar . 

15. Estelle & Thild Biomineral Volume Mascara 

Den här volymgivande mascaran kostar .

16. RMS Beauty Lip2Cheek

Detta är ett kombinerat läppbalsam och rouge i krämig konsistens. Du hittar det till bäst pris här – .

17. Nuxe Multi-purpose Bronzing Powder

Fixa en vacker gyllene ton med detta bronzingpuder från Nuxe. Här kan du hitta det för .

18. RMS Beauty Un Cover-Up Concealer

Den här krämiga concealern lägger sig snyggt och blir inte kakig. Den finns i många färgnyanser och kostar  här.

HÅRVÅRD

19. Rahua schampo och balsam

Rahuas produkter innehåller bara naturliga ingredienser och gör håret starkt, glansigt och håller oljeproduktionen i schack. Du hittar schampot för här och balsamet för här.

Här kan du spana in alla Rahuas produkter.

20. Björn Axén Organic

Björn Axén har tagit fram en ekologisk linje med vårdande innehåll. Även förpackningarna är delvis gjorda av återvunnen plast! Schampot kostar , balsamet  och håroljan .

21. Hårspray från Maria Åkerberg

Letar du efter en ekologisk hårspray hittar du den hos Maria Åkerberg. Den kostar  här.

22. Neal's Yard Remedies Rosemary & Cedarwood Hair Treatment

Den här lyxiga inpackningen passar bra för hår som utsatts för påfrestning, till exempel färgat. Den finns att klicka hem för . 

23. Torrschampo från Rahua

Rahua har även ett ekologiskt torrschampo som du hittar för här.

KROPPSVÅRD

24. Deodorant från Maria Åkerberg

Prova den här ekologiska deon som är utan alkohol och aluminiumklorid. Den kostar .

25. Dr Bronner

Dr. Bronners klassiska tvålar innehåller bland annat kokosolja, hampaolja och jojobaolja som rengör och lämnar huden len och fräsch. Här kan du köpa tvålarna.

26. Weleda Skin Food

Den här hyllade krämen gör underverk för torr hud över hela kroppen, även ansiktet. Garanterat en riktig glow-boost! Dessutom kostar den bara .

27. Björk & Berries White Forest Body Lotion

Björk & Berries väldoftande body lotion kan du klicka hem här för . Ett plus är de snygga förpackningarna!

Se även: Vårens hetaste trender för henne - som fixar semesterlooken 2019

Split, Mykonos och Palma – här är de bästa sommarresorna 2019

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!