Black Week Weekday
Black Week Weekday - Foto: Weekday

Lista: 8 fynd på Weekday under Black Friday

Vi har listat åtta grymma fynd som Weekday erbjuder under Black Friday och Black Week gällande herrmode. Här finns bland annat en ytterrock på 70 procents rea.


Weekday har väldigt många bra priser under Black Friday och Black Week. I vissa fall kan du hitta rea på herrmode som uppstiger upp emot 70 procent. Vi har därför valt att lista några riktigt grymma fynd. 

1. Barcley Tech Coat

Denna ytterrock är simpelt skuren med en skrynklig struktur. Weekday erbjuder hela 70 procent i rea på det här plagget under Black Week och Black Friday. Handla här för 300 kronor.

Läs mer: Bästa erbjudandena på jeans under Black Week

2. Edvard Coat

En klassiker i vinter är denna ytterrock som är gjord på en blandning av ull i bra kvalité. Du kan köpa denna till ett reapris på 43 procent under Black Friday. Handla här för 800 kronor.

3. Maison jacket

Den här jackan har en dold dragkedja och tar sin inspiration från arbetskläder då den har en väldigt slitstark estetik. Handla här för 350 kronor.

Läs merStayhards bästa deals under Black Week – upp till 50 procent

4. Omar Oversized Parka

Du får en väldigt varm jacka för en kall vinter med denna parkas. Längden ska gå ned till knäna, och jackan har en praktisk extra innerficka. Handla här för 700 kronor.

5. Palmer Chord Suit Jacket

Fungerar bra för både vardagliga och lite mer propra sammanhang. Denna rymliga blazer blir din för ett reapris på 44 procent under Black Friday. Handla här för 500 kronor.

Läs mer: Ny ytterrock i vinter? Grymma deals under Black Friday

6. Reebok Club C Sneakers

Reebok firar sitt 35-års jubileum i år. Under Black Friday och Black Week har dessa skor ett reapris på 35 procent. Handla här för 650 kronor.

7. Lab Washed Black Denim Coat

Tillverkad av organisk bomull med ett reapris på 36 procent. Handla här för 450 kronor.

8. Marcel Coat

En ytterrock är en ganska lätt och tillverkad i en fräsch minimalistisk stil. Dragkedjan är dold och plagget har även knappar som går att använda för att stänga denna ytterrock. Under Black Friday är det 56 procents rea på plagget. Handla här för 400 kronor.

Priserna kan komma att ändras. 

Håll utkik på Nyheter24 shopping för fler spännande rabatter! 

Läs merBlack Week: Upp till 30 procent rabatt hos Pierre Robert

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!