Black Week Jeans
Black Week Jeans - Foto: Man of a Kind

Bästa erbjudandena på jeans under Black Friday

Vi har listat några av de bästa dealsen på jeans för herrar under Black Friday och Black Week. Spana in några av de här erbjudandena.


Under Black Friday och Black Week har många butiker väldigt bra erbjudanden på jeans. Vi har därför valt ut några av de bästa fynden. 

Bobbin recycled jeans – Weekday

På Weekday kan du köpa dessa jeans för ett reapris på 42 procent under Black Friday och Black Week. De har en löst sittande passform och består av 100 procent återvunnet material. Handla här för 350 kronor.

Läs mer: Lista: 8 fynd på Weekday under Black Week

Slim Selvedge Jeans – H&M

Dessa jeans har en smal passform med normalhög midja. Gylfen består av knapp och dragkedja. På H&M kan du köpa produkten till ett reapris på 33 procent. Handla här för 399 kronor.

Läs mer: Ny ytterrock i vinter? Grymma deals under Black Friday

Adrian Hammond Nevada Jeans – Stayhard

Jeansen har en strechig kvalité med en skinny fit passform. Gylfen har knappar och det är även fem fickor på dessa jeans. Under Black Friday och Black Week kan du köpa dem på 50 procent rabatt hos Stayhard. Handla här för 399 kronor.

Läs mer: Stayhards bästa deals under Black Week – upp till 50 procent

Regular Fit Jeans – Man of a Kind

Jeansen har fem fickor och en gylf med dragkedja. Man of a kinds ordinarie pris för de här jeansen är 3999 kronor. Just nu är de på rea. Handla här för 2399 kronor.

Läs mer: Black Week: Upp till 30 procent rabatt hos Pierre Robert

Priserna kan komma att ändras.

Håll utkik på Nyheter24 shopping för fler spännande rabatter under Black Friday och Black Week! 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!