Frossa i härliga  i färgglada färger... och andra trendiga vårplagg!
Frossa i härliga i färgglada färger... och andra trendiga vårplagg! - Foto: Foto: NA-KD.se

Mode för henne: Vårens hetaste plagg att fynda redan nu

Modevåren står för dörren och vi alla ser fram emot ljusare tider. Det återspeglas givetvis i modet och vårens modetrender. Här listar vi 16 härliga vårplagg som du kan klicka hem från NA-KD redan nu.


Vårmodet är så härligt och äntligen börjar butikerna fyllas med snygga vårplagg. År 2021 blir vårmodet en sorts pånyttfödelse mer än det varit något annat år innan. Passa på att klicka hem de där krispiga och fräscha modeplaggen som kommer att bli solklara favoriter i garderoben när våren äntligen kommer till stan!

Vårmode: Rutig stickad kofta

Den här stickade koftan i rutigt hundtandsmönster är bara så snygg. Den är liksom söt och kaxig på en och samma gång. Säsrkilt snyggt är det ju att styla den med ett linne i samma mönster och material. 


Vårmode: Ljusa byxor med slits

Alltså den här färger på byxor är våren personifierad. Vi älskar den figurnära passformen och slitsdetaljen mot benslutet. Dessa byxor kommer garanterat att bli en storfavorit våren 2021. 

Vårmode: Blommig klänning

Söt blommig klänning med volanger och smockdetaljer. Skapa intressanta kontraster genom att styla denna klänning med coola boots eller chunky sneakers. Gärna med en oversize kavaj som hämtat inspiration från herrmodet och därmed har riktigt markerade axlar. 


Vårmode: Pastellfärgad topp

Pastellfärger, och särskilt grönt, är en av vårens hetaste trendfärger. Den här snygga toppen har dessutom en öppen rygg, vilket betyder att du kan checka av två modetrender med ett plagg.

Vårmode: Klassisk skjorta

En klassisk skjorta kan inte slå fel. Vi diggar den här skjortan i boyfriend-tappning som är så snyggt stylad med beigea byxor och med en vit t-shirt under. Under vårens tidiga dagar kan du byta ut t-shirten mot en varm kroppsnära polotröja.

Vårmode: Oversize blazer

Något som varit på modet ett tag är plagg som suddar ut linjerna mellan feminint och maskulint. En blazer med riktigt markerade axlar och raka linjer är ett riktigt bra basplagg att ha i garderoben för att haka på denna trend. Under våren är det så härligt att kunna gå utanför dörren utan att bära någon form av jacka eller kappa. Då är det perfekt att kunna slänga en kavaj över axeln!

Vårmode: Asymmetrisk topp

Den här one shoulder-toppen med dragskodetaljer i sidan är riktigt snygg. Det allra bästa är att toppen enkelt går från vardag till fest med väldigt enkla medel. Styla med jeans och sneakers för en fräsch dagslook och svida sedan om till en minikjol i satin och ett par färgglada remsandaler för kvällens outfit.

Vårmode: Rutiga byxor

Ett par snygga kostymbyxor i avslappnad modell är en riktigt räddare i nöden de där dagarna då man känner "jag har ingenting att ha på mig". Dessa byxor kommer därför i ett härligt rutigt mönster vilken gör att du med fördel kan stylas genom att bara slänga på dig en enfärgad t-shirt och ändå skapa en moderiktig outfit.

Vårmode: Minikjol med slits

90-talets mode tycks aldrig gå ur tiden. Den här korta minikjolen riktigt andas 90-tal och vi älskar det. Kanalisera din inre Spice Girl eller karaktären Rachel Green och bär denna snygga kjol med stil i vår.

Vårmode: Stark rosa färg

Riktigt starka och knalliga färger är något som kommer att sybas flitigt i vår. Googla gärna på "colour blocking styling" för stylinginspiration. Vi bär gärna denna rosa tröja tillsammans med en satinkjol i stark orange färg och med en kuvertväska i knalligt grönt.

Vårmode: Jeans från Levi's

Ljusa jeans hör ju verkligen våren till. Våren 2021 stylar vi gärna våra jeansplagg tillsammans med andra jeansplagg, gärna patchwork, för maximal trendfaktor. Dessa jeans är så snygga i rak modell och hög midja. De kommer från Levi's och vi lovar, de är de perfekta jeansen att ha i basgarderoben.

Vårmode: Söt klänning

När våren och den första värmen kommer till Sverige vill vi gärna utnyttja det till tusen. Tänk dig att plocka fram denna söta klänning, dra på dig dina knähöga läderstövlar, slänga på dig en lyxig trenchcoat över det och gå ut i vårsolen för en långlunch i solen. Hur underbart låter inte det?


Vårmode: Trendig halsringning

Den här typen av "fyrkantiga" halsringning syns överallt just nu och är ett enkelt sätt att höja volymen på din outfit. Vi gillar denna krispigt vita topp från NA-KD. Tänk så snyggt instoppad i ett par ljusa jeans med hög midja. 

Vårmode: Gul satikjol

Satinkjolen är ett toppenbra och mångsidigt plagg som ger din outfit en omedelbar känsla av lyx. Den gula färgen känns dessutom riktigt trendig både under den kommande våren och sommaren 2021. Varför inte tjuvstarta och kicka hem kjolen redan nu?

Vårmode: Mysig polotröja

Mysig stickad tröja i snygg melerad färg och avslappnad passform. Styla med ett par tunna pastellfärgade kostymbyxor och öppna skor eller med en lång jeanskjol och stilrena sneakers. Vips så har du en snygg vårlook som kommer att dra blickar till sig!

Vårmode: Stickad klänning

Wow, den här klänningen är helt underbar. Det är en mjuk och figurnära stickad klänning, men som ändå känns dressad och uppklädd.  Vi älskar fallet i kjolen, de strukturvävda detaljerna, den runda halsringen och den fantastiska färgen. Hela klänningen andas lyx. Visst älskar man sådana plagg?


Läs även: Vårmode 2021: Årets viktigaste modetrender för dig!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.