Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

H&M Studio 2021: Våra favoriter ur den hållbara kollektionen

H&M Studio Collection är alltid ett efterlängtat släpp med snygga basplagg och överraskande trendfavoriter!
H&M Studio Collection är alltid ett efterlängtat släpp med snygga basplagg och överraskande trendfavoriter!. Foto: Foto: H&M.se

Äntligen är våren på ingång och det betyder att H&M släpper sin årliga vår- och sommarkollektion för Studio Collection. Självklart har vi valt ut våra modefavoriter!


Läs mer

H&M:s släpper årligen två kollektioner i varumärkets konceptserie Studio Collection, en kollektion för höst- och vintersäsongen och en för vår- och sommarsäsongen. Kollektionssläppet är alltid efterlängtat och brukar generera en stark vill-ha-känsla hos oss. 

För den kommande modesäsongen S/S 2021 står hållbarhet i fokus. Detta återspeglas även i kollektionens namn, Treasure Forever, det vill säga 'älska för alltid'. Kollektionens namn refererar också till det genomgående temat som tycks vara det mytomspunna sju haven, då plaggen har tydliga referenser till sjörövare och pirater. Eller ja, låt oss kalla dem för äventyrliga drömmare. 

I H&M Studio Collection S/S 2021 hittar vi tidlösa och klassiska plagg, såsom randiga tröjor, bomullsskjortor och stilrena kavajer. Som vanligt återfinner vi också riktigt åtråvärda trendplagg. I år är vi extra sugna på kollektionens festplagg med fransar och spännande kombinationer av plagg i stark neongrön färg.

Psst! I år kan du även passa på att knipa dina favoriter från föregående studiokollektioner. Dessa säljs nämligen exklusivt hos den populära second hand-sajten Sellpy.se och H&M:s butik på Sergels Torg i Stockholm. Kollektionen släpps på H&M.se och i utvalda H&M-butiker den 18:e februari.

H&M Studio 2021: Klänning med fransar


H&M Studio 2021: Jacquardstickad tröja


H&M Studio 2021: Kort läderjacka


H&M Studio 2021: Utställd sammetsbyxa


H&M Studio 2021: Kjol med fransar


H&M Studio 2021: Stickad tröja


H&M Studio 2021: Figurnära klänning


H&M Studio 2021: Korsettopp


H&M Studio 2021: Vid bomullsskjorta


H&M Studio 2021: Capribyxa i läder


H&M Studio 2021: Trikåklänning med volanger


H&M Studio 2021: Nätbyxa med paljetterLäs även: Mode för henne: Vårens hetaste plagg att fynda redan nu

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.