Maldiverna, snorkling, middag på stranden
Vilken är din drömresa?

15 drömresor som du kan fynda med upp till 68 procents rabatt

Vi har samlat resor till Maldiverna, Bali, Sydafrika, Thailand och ännu fler – till grymma priser. Alla är nedsatta rejält, så passa på att boka vinterns resa!


1. Los Cabos, Mexico

Detta lyxiga hotell ligger insprängt mellan Stilla havets strand och den mexikanska öknen. Här kan du verkligen koppla av; bada och sola och njuta av god mat. Boka resan nedsatt med upp till 20 procent här.

2. Maldiverna

Maldivernas öar lever verkligen upp till bilden av en klassisk paradisö. Bo i en lyxig egen villa – priset är just nu nedsatt med upp till 67 procent här!

3. Safari i Sydafrika

Drömmer du om en safariresa där du får se "The Big Five"? Här bor du i eleganta bungalows ute i bushen, åker på game drives och äter middag kring lägerelden. Resan går att boka nedsatt med upp till 23 procent här.

4. Nai Yang Beach, Thailand

Koppla av i härliga Thailand. Detta lyxiga hotell är nedsatt med mer än halva priset och du betalar från 600 kronor per natt. Här hittar du erbjudandet.

5. Punta Cana, Dominikanska republiken

Njut av detta karibiska paradis i vinter! Här kan du bland annat snorkla, dyka, golfa och rida på stranden. Just nu kan du boka det femstjärniga hotellet nedsatt med upp till 29 procent.

6. Marrakech, Marocko

Bo på en lyxig riad med takpool och upplev häftiga Marrakech. Boka hotellet nedsatt med upp till 29 procent här.

7. Uluwatu, Bali

Hur drömmigt ser inte detta sparesort i Bali ut? Just nu är det nedsatt med upp till 68 procent här!

8. Dubai, Förenade Arabemiraten

I Dubai finns både sol, bad, shopping och mycket mer. Just nu kan du boka detta femstjärniga hotell till 58 procents rabatt – ett dubbelrum kostar från 950 kronor.

9. Maldiverna

Detta område på Maldiverna är känt för sina rika och orörda korallrev – perfekt för snorkling och dykning. Just nu kan du boka till nedsatt pris – från 910 kronor per natt för två personer.

10. Hongkong, Kina

Upptäck häftiga Hongkong, Asiens svar på New York. Detta hotell kan du boka nedsatt från 1 280 till 739 kronor per natt för ett dubbelrum.

11. Koh Samui, Thailand

Detta lyxresort ligger i Koh Samui och du kan just nu boka det nedsatt med upp till 54 procent här.

12. Ubud, Bali

Här bor du i en lyxig villor eller bungalows i Balis regnskog. Just nu kan du boka en bungalow från 430 kronor per natt!

13. Playa del Carmen, Mexiko

På detta hotell i mexikanska Playa del Carmen har du nära både till restauranger, uteställen, strand och shopping. Här är det nedsatt med upp till 47 procent.

14. New York City

Det är svårt att få nog av New York. Boutiquehotellet Cassa Hotel ligger perfekt i Midtown och nu kan du boka det med upp till 46 procents rabatt. Här hittar du dealen!

15. San Francisco

Besök Kalifornien och avslappade "hippiestaden" San Francisco. Hotellet Park Central ligger i det kända SoMa-distriktet och nu kan du boka det nedsatt med upp till 46 procent.

Ännu fler grymma resedeals kan du spana in här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.