KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

8 underbara spaweekends – som just nu är nedsatta i pris

- 10/04/2019, 11:25

Ta med dig någon du tycker om och checka in på ett mysigt spa i helgen! Här hittar du de bästa spadealsen just nu.

Bästa spaweekends i Sverige till nedsatt pris

Basta, bada, gå på en spabehandling, ät en god middag och avsluta med en härlig frukostbuffé. Visst låter det som en perfekt helg?

1. Smögen Hafvsbad

Smögen Hafvsbad

Skaldjur passar såklart bäst att avnjutas på västkusten. Checka in på fina Smögen Hafvsbad och njut av spa och vackra omgivningar med hav och klippor. Boka med 41 procents rabatt här.


2. Kosta Boda Art Hotel

Häftiga Kosta Boda Art Hotel är fyllt av vackra glasutsmyckningar. Bo två för 1 995 kronor istället för 2 990 kronor.


3. Krusenberg Herrgård

Hur härligt låter det inte med en avkopplande övernattning på en vacker herrgård? Krusenberg ligger precis vid Mälaren och det finns både sjöbastu, spa och båtar och cyklar att låna. Boka nedsatt med 29 procent här.


4. Skepparholmen Nacka

I detta erbjudande ingår spa, övernattning, trerätters middag och frukostbuffé! En perfekt helg alltså. Du sparar 41 procent om du bokar här.

5. Sparesa till Budapest

Budapest är en grym weekendstad. Det är en vacker gammal stad som är känd för sina många spabad. Desssutom är det riktigt billigt! Boka en resa med boende på spahotell här nedsatt med mer än halva priset.

6. Sigtunahöjden

På mysiga Sigtunahöjdens hotell kan du köpa ett spapaket för två nedsatt till 2 295 kronor. Du får då även en riktigt lyxig middag, där smakerna är inspirerade av naturen runtomkring. Boka din vistelse här.


7. Körunda Hotell

Hur härligt ser inte detta ut? Körunda Hotell ligger vackert vid en liten sjö i Sörmland och ni kan verkligen njuta av naturen. Förutom spa finns det golf, mountainbike och träning. Boka här och spara 31 procent.


8. Gimo Herrgård

Den vackra herrgården i Gimo utanför Uppsala ligger vackert vid sjön och har både bastu och utomhusjacuzzis. Perfekt att varva med ett kallt dopp i sjön! Boka en övernattning för två nedsatt till 2 295 kronor här.

Det finns ännu fler kap att göra: Här är veckans bästa deals - 20 saker du just nu kan fynda