Rosa himmel, par som är kära, tjej vid pool.
Vi listar 10 romantiska platser att besöka med din partner i vår!

10 romantiska städer att uppleva med din älskling i vår

Alla hjärtans dag närmar sig och vad passar då bättre än att boka in en resa tillsammans i vår? Vi har listat 10 populära städer som alla är väldigt romantiska. Allt från Rom, London eller en solig resa till Santorini.


Strosa runt på gatorna hand i hand, i några av världens mest romantiska städer. Visst känns det som den ultimata starten på 2019, att boka en resa tillsammans att se fram emot? Nu när alla hjärtans dag närmar sig kan det vara en perfekt present att ge varandra, tid att åka iväg och bara umgås. 

Det sägs att de par som hittar på saker tillsammans så som går ut och äter eller reser, råder mindre risk för att glida isär och göra slut. Och visst kan det ligga något i det. Nedan listar vi våra 10 favoriter, allt från weekendresan till en semester till solen som passar perfekt för par. 

Jämför dina flygbiljetter hos Flygresor.se för de bästa priserna, runt om i hela världen. 

1. Paris

Upplev Paris tillsammans i vår! Strosa runt bland vacker arkitektur och ät middag på romantiska restauranger. Här finns resor tur och retur från 599 kronor.

2. Santorini

Besök Greklands vackraste ö Santorini. Njut av sol, bad och drinkar. De vita hotellen ligger som ett vykort med utsikt mot solnedgången. De bästa resorna dit i vår kostar runt 1 500 kronor här.

3. Istanbul

En levande stad med trendiga restauranger och klubbar att besöka tillsammans. Missa inte heller ett besök på ett turkiskt bad – hamam. Åk tur och retur i vår under tusenlappen.

4. Venedig

Venedig sägs vara en av världens mest romantiska städer. Åk båt längs med floden och njut av den vackra staden tillsammans. Spana in flygresor tur och retur från 408 kronor.

5. New York

Staden som har allt, brunch, shopping, vackra parker, sevärdheter och restauranger i mängder. Åk dit en weekend tillsammans i vår. Här finns biljetter från 1 535 kronor tur och retur. 

6. Amsterdam

En populär stad att uppleva med din kärlek. Se de mysiga kullerstensgatorna, kanalerna och parkerna upptäcker ni bäst till fots eller varför inte på cykel. Här hittar du de billigaste flygresorna.

7. Florens

En av Italiens mest romantiska städer är Florens, som är huvudstaden i regionen Toscana. En stad fylld med saker att uppleva. Besök muséum, matmarknader och testa på populära restauranger. Flygresor dit tur och retur kostar runt 1 000 kronor här.

8. London

En välbesökt weekendstad är London och visst finns det många anledningar till varför. Förutom att det är en kort flygresa finns det ett gediget uteliv, restauranger, shopping och vackra hotellkomplex. Här finns flygbiljetter tur och retur från 102 kronor.

9. Rom

Den italienska huvudstaden är perfekt att upptäcka till fots. Besök de äldre delarna av staden och slå er ner på något mysigt café för en espresso. Att resa dit behöver inte kosta mycket, vi har hittat flygresor dit tur och retur från 299 kronor.

10. Barcelona

Vackra Barcelona har mycket att erbjuda när det kommer till romantik. Se solnedgången på stranden, besök populära restauranger och åk på utflykter under dagarna. Flygbiljetter dit finns här från 247 kronor i vår.

Gå in här för att besöka Flygresor.se och hitta resor till ditt drömresemål för bäst priser. 

Läs även: "Sista minuten-resor 2019! Alla kostar under 500 kronor"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.