Pool, vänner med ansiktsmask, hotell.
Populära spa-weekends att besöka våren 2019!

9 spaerbjudanden att njuta av 2019 – nedsatta upp till 50 procent

Vi har listat 9 spa-weekends att njuta av i vår med någon du tycker om. Det bästa är att de är nedsatta i pris. Allt från Stockholm, Västkusten och Skåne.


Julledigheten är över och visst kan det kännas långt till nästa ledighet. Så vad passar då bättre än att boka in en lyxig spa-weekend i vår att se fram emot? Njut av spa, middagar, bastu och vackra landskap i Skåne, Västkusten eller runt Stockholms skärgård.

 Vi har spanat in 9 populära hotell och herrgårdar som alla just nu är nedsatta i pris! Det kan även vara en perfekt present att ge bort till din älskling på Alla hjärtans dag. 

1. Kosta Boda Art Hotel

Upplev prisbelönta Kosta Boda Art Hotel. Här ingår det boende i dubbelrum, frukostbuffé, spaentré, fria träningspass samt lån av morgonrock och tofflor på rummet. För två personer kostar det just nu 1 995 kronor.

2. Helgspa för två på Nösund Havshotell

Njut av spa på Nösund Havshotell, södra Orust, med ett härligt spa-paket som verkligen kommer att pigga upp både kropp och själ. I dealen ingår dubbelrum med tillgång till panoramabastu och relax i det inglasade tornrummet. Nu är den alltså nedsatt med 32 procent. Läs mer om dealen, som blir din här för 2 195 kronor för två.

3. Österlen – Brösarps Gästgifveri & Spa

I vackra Österlen i Skåne ligger detta spa. Åk dit med någon du tycker om och möt våren i södra Sverige. Här ingår boende, spa med jacuzzi och varma källor, 3-rätters meny samt dubbelrum och frukost. Allt det för två får du just nu för 1 990 kronor här. 

4. Smögen Hafsbad

Åk bort en helg och njut av Smögen Hafsbad med någon du tycker om. Här har ni tillgång till spa-avdelningen, det ingår en 3-rätters meny samt frukost och boende. Finns även möjlighet att lägga till behandling. För två kostar det just nu 1 850 kronor.

5. Lyxweekend på Bykrogen

 I denna deal ingår både övernattning samt en 10-rätters avsmakningsmeny för två personer i vackra Skåne. Den är just nu nedsatt 50 procent så passa på att boka en helg med din älskling.

6. Smådalarö Gård

Ät en god 3-rätters middag och njut av en härlig frukostbuffé. Vid ankomst bjuds ni dessutom på ett glas mousserande, sist men inte minst har ni tillgång till mysig havsbastu! Den är just nu nedsatt med 36 procent här.

7. Romantik på Plevnagården

Lämna stan och njut av lugnet på Plevnagården som ligger några mil utanför Stockholm. Här ingår boende, middag och frukost. För två personer kostar det 1 495 kronor.

8. Boende och spa på VANN

Koppla av på spahotellet VANN, en perfekt liten get-away. I priset ingår en övernattning för två personer, spa-inträde samt frukost. Passa på innan dealen tar slut, den finns här 1 295 kronor för två personer.

9. Herrgårdsweekend Schenströmska 

Är du sugen på en herrgårdsweekend för två är detta en perfekt deal. Då ingår 4-rätters middag, fördrink, frukostbuffé och vedeldade badtunnor. Det är en ståtlig herrgård med anor från 1700-talet som är beläget vid vattnet. Den blir din här för 2 350 kronor i vår.

Gå in här för att läsa om fler spa-deals som just nu är nedsatta!

Spa
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.