Tisdag 27 Jul
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Weekendresor våren 2019! Alla kostar under 500 kronor

Trappa i solnedgång, par på stranden, london telefonkiosl.
Weekendresor 2019. Foto:

Efter en lång vinter kan en inbokad weekendresa 2019 vara det perfekta att se fram emot. Vi har spanat in 8 populära städer att besöka med din partner eller kompisgänget. Alla flygbiljetter kostar under 500 kronor.

Läs mer

Vi har spanat in 8 weekendstäder som toppar listorna just nu. Är du sugen på att upptäcka Italiens mest romantiska stad, eller njuta av vårens strålar i Barcelona? Vad sägs om en resa till Berlin, som nu kallas för Europas nya matmecka.

Jämför dina flygbiljetter hos Flygresor.se för de bästa priserna, runt om i hela världen. 

1. Rom

Vad sägs om en weekendresa till Rom i vår? Den romantiska staden bjuder på heta restauranger, vacker arkitektur samt shopping. Här hittar du de billigaste resorna tur och retur!

2.  Budapest

Staden för den som vill skämma bort sig själv med lyxiga spa-paket och långa middagar. I denna stad får du dessutom mycket för pengarna. Hitta de billigaste flygresorna tur och retur här.

3. London

Möt våren i London och se hur parkerna fylls av färger. Shoppa och njut av Londons breda restaurangutbud. Flygresor en weekend tur och retur finns här!

4. Barcelona

Res till en varmare stad och njut av shopping, restaurangliv och arkitektur. Spana in billiga flygresor dit tur och retur.

5. Milano

Har du ännu inte varit i Milano är det hög tid. Åk med ditt kompisgäng eller din partner och njut av stadens alla guldkorn. Strosa längs torget Piazza del Duomos, besök konstgallerier och missa inte de rykande nattklubbarna. Resor till Milano tur och retur hittar du här under 500 kronor.

6. Prag

En populär stad att åka på weekend till. Upptäck den gamla staden, njut av en spa-dag eller en heldag med shopping. Att priserna bara är två tredjedelar mot Sverige gör att du kan njuta extra. Vi har hittat billiga flygresor tur och retur här.

7. Berlin

Berlin är en stad i ständig förändring och här finns alltid något nytt att upptäcka. Restaurangkulturen blomstrar, shoppinggatorna är fyllda av trendiga butikskedjor och caféer. Nattlivet har allt du kan tänka dig, och mer därtill. Välj ett datum och boka en weekendresa här.

8. Malaga

Staden utvecklas allt mer till att bli en populär weekendstad att besöka! Här kan du njuta av stranden Playa Malagueta som är den största, och den livliga staden på kvällarna. Det är väldigt prisvärt att flyga dit, spana in olika resor tur och retur här.

Gå in här för att besöka Flygresor.se och hitta resor till ditt drömresemål för bäst priser.