KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Populära resor till paradiset 2019 - alla kostar under 5 000 kronor

- 28/01/2019, 14:32 -

Vi har spanat in 12 resmål som toppar listorna inför 2019! Boka in en resa till Japan, Italien, Thailand eller Libanon och möt soluppgången på några av världens vackraste platser.

Strand med blått vatten, palmer, risodling.

Efter en lång höst och vinter är drömmarna om solen och de vita stränderna något som hägrar för många. Spana in de här 12 populära resmålen 2019. För hur härligt att boka en resa att se fram emot?

Jämför dina flygbiljetter hos Flygresor.se för de bästa priserna, runt om i hela världen. 

1. Thailand, Bangkok

Ett av de mest populära resmålen att besöka är helt klart Thailand. Njut av sol, värme, vita stränder och magiska öar samt den Thailändska maten. Här har vi hittat resor tur och retur till Bangkok runt 3 000 kronor.

2. Förenade Arabemiraten, Dubai 

Är du sugen på en resa til Dubai i vår? Njut av mat, shopping och vackra solnedgångar. Flyg tur och retur till Dubai kostar runt 2 300 kronor här.

3. Libanon, Beirut

Ät den Libanesiska maten och känn medelhavets varma vindar. Under de senaste åren har staden fyllts på med ett tiotal köpkvarter, lyxhotell, utomhusbad och populära restauranger. Flygresor tur och retur till Beirut finns här runt 2 000 kronor.

4. USA, Los Angeles

Kaliforniens största stad är för många ett drömresemål. Strosa runt i Venice Beach eller hyr en bil och åk längst med kusten. Flyg dit tur och retur kostar här runt 2 300 kronor.

5. Spanien, Palma de Mallorca

Njut av vackra Mallorca, solen, drinkar och trendiga restauranger. Flyg tur och retur till Palma de Mallorca runt 500 kronor här.

6. Albanien, Saranda

Albanien har blivit en favorit bland svenskarna och vi förstår varför. Kuststaden Saranda med det blå vattnet är ett måste att besöka. Flyg dit tur och retur runt 1 600 kronor här. 

7. Vietnam, Hanoi


Landet som gränsar till Kambodja, Laos och Kina är ett av Asiens hetaste resmål 2019. Vackra landskap där solen som glittrar i vattnet möter storstäder som Hanoi och Saigon med hög puls. Resor till Vietnam tur och retur finns här runt 5 000 kronor.

8. Spanien, Barcelona

Flyg till Barcelona och njut av tapas, kultur, vackra stränder och shopping. Staden har allt man kan tänka sig, och lite till. Vi har hittat flygresor tur och retur under 500 kronor.

9. Japan, Okinawa

Besök en av Japans paradisöar och njut av vita stränder, korallrev, sashimi och kulturella platser som Shuri Castle. Flyg tur och retur till Okinawa runt 5 000 kronor här.

10. Turkiet, Istanbul

Istanbul är ett hett resmål att besöka. Gamla stan är Istanbuls mest populära turistkvarter där det finns mängder av restauranger, shopping och sevärdheter. Missa inte heller den blå moskén. Flygresor tur och retur till Istanbul finns här runt 1 100 kronor.

11. Italien, Milano

Milano

Res till Milano och njut av alla guldkorn. Strosa längs torget Piazza del Duomos, besök konstgallerier och missa inte de rykande nattklubbarna. Flyg tur och retur runt 300 kronor.

12. Filippinerna, Malina

Res till Filippinernas vackra stränder där priserna är lägre än i Thailand. Här finns resor tur och retur runt 4 100 kronor.

Jämför dina flygbiljetter hos Flygresor.se för de bästa priserna, runt om i hela världen.