Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

8 härliga weekendresor – alla kostar under 600 kronor

- 08/02/2019, 13:36 -

Är du redo att släppa den svenska vintern och boka en resa? Hur härligt låter det inte att flyga till solen, eller besöka en spännande weekendstad. Vi har spanat in resorna som alla är nedsatta i pris.

Hamn blått vatten, par i Paris, uteservering

Boka en resa med någon du tycker om, vi har spanat in 10 weekendresor som alla är rejält nedsatta just nu. Hur mycket älskar man inte en bra deal, och särskilt när det kommer till populära resmål? Spana in resmålen nedan. 

Jämför dina flygbiljetter hos Flygresor.se för de bästa priserna, runt om i hela världen. 

1. Palma de Mallorca 

Res till solen och njut av att sola, bada och äta tapas i mängder. Vi har spanat in flyg tur och retur från 299.


2. Milano

Vad sägs om en weekendresa till vackra Milano? Här finns flygresor tur och retur för under 300 kronor.

4. Krakow

Vad sägs om en weekend i Krakow med billiga spabad och restauranger? Det finns nu resor tur och retur under 300 kronor.


5. Lissabon

Upptäck vackra Lissabon under våren, ta er runt med spårvagn längst kullerstensgator. Staden blir allt mer trendig och det perfekta resmålet. Du bokar flygbiljett tur och retur till värmen från 486 kronor genom flygresor.se här. 


6. Malaga

Vi har hittat flyg tur och retur här för under 400 kronor. Bada i det turkosa vattnet och strosa runt i den vackra hamnen. 


7. Paris

Vad sägs om några dagar i Paris? Ett glas bubbel på en uteservering, mysiga hotell och spännande shopping. En resa tur och retur till Paris kostar från 585 kronor här.


8. Berlin

Åk till Berlin med din partner eller med kompisar och upplev den sköna stämningen i staden. Det är billigt att leva i den tyska staden men det är också billigt att flyta hit. Du hittar tur och retur-biljetter från endast 460 kronor just nu


9. Warszawa 

Warszawa

Warszawa är en vacker stad med sin arkitektur och mysiga torg. Här kan du leva riktigt gott med en tight budget och du flyger från endast 128 kronor. 


Jämför dina flygbiljetter hos Flygresor.se för de bästa priserna, runt om i hela världen. 

Är du kanske ute efter andra resmål är de ovan? Spana då in vår artikel där vi tipsar om de hetaste resmålen i sommar till riktigt bra priser.