Ta en sista-minuten till solen
Ta en sista-minuten till solen

7 sista minuten-resor till solen – under 4 000 kronor

Fly det trista vädret här i Sverige och åk på en härlig sista minuten-resa till sol och bad. Vi har samlat de bästa erbjudandena just nu!


Just nu finns det många sista-minuten resor för riktigt bra priser till palmerna. Passa på att åk iväg några dagar till solen för d-vitamin, god mat och härliga stränder!

1. Malaga

Malaga ligger på den spanska "Costa del Sol" eller solkusten, som är ett populärt resmål för många svenskar. Här får du garanterad sol, precis som namnet lovar. I Malaga har du både strand men även mycket kultur och historia. Du har även nära till andra populära städer så som Marbella, Nerja och Benahavís. Just nu hittar hittar du biljetter till Malaga som är nedsatta med upp till 70 procent*.

2. Dubai

Dubai är det hetaste resemålet just nu med tre S: Sol, shopping och stad. Hur härligt att ligga på en strand i solen och ha höga skyskrapor bakom dig i 27 grader såhär års. Boka din biljett till det lyxiga resmålet för 38 procent billigare priser.

3. Palma de Mallorca

På den trendiga ön Mallorca hittar du drömmiga stränder med alldeles klart ljust vatten och i staden Palma de Mallorca finns moderna restauranger och ett pulserande nattliv. Eller varför inte åka ut på en båttur och andas in havsbrisen! Vädret just nu är ca 21 grader, vilket är allt som krävs för att man ska bli sugen på en resa dit. Boka din resa här för priser nedsatta med 60 procent.

4. Lanzarote

I Lanzarote kan du såhär års få upp till 20 grader och strålande sol vilket är en dröm för alla i Sverige just nu. Lanzarote ligger på Kanarieöarna och här finns det mycket att göra. Främst är stränderna riktigt drömmiga med turkost och klart vatten! Här hittar du alla resmål till Lanzarote för 27 procent nedsatt pris just nu.


5. Barcelona

Njut av medelhavsklimatet i Barcelona. Detta är en perfekt stad för att varva sangria på stranden med shopping på Las Ramblas. Ta en sista minuten till Barcelona nu och få upp till 58 procent rabatt på flygbiljetterna.

6. Alicante

Alicante ligger i Spaniens kust och har en mysig småstadskänsla. Här finns fantastiska stränder och ljuvlig mat för ett bra pris. Denna årstid erbjuder Alicante upp till 23 grader och sol, så fly vintern och boka din resa här för 9 procent billigare. 

7. Antalya

I denna turkiska hamnstad kan du varva solsemester med att gå på upptäcksfärd i de smala, historiska gatorna i stadskärnan. Det är på denna kust av Turkiet du hittar de bästa stränderna som även passar barnfamiljer. Eller varför inte passa på att shoppa för lägre priser än i Sverige.  Njut av d-vitamin i 22 grader sol just nu, boka din resa här och få 73 procent rabatt.


*Priserna kan ha ändrats efter senaste uppdateringen. 

Vi vill även tipsa om Refunder där det finns möjlighet att få återbäring på dina köp. Refunder har över 1000 butiker kopplade till sig. Bli medlem här på under minuten och kika om din favoritbutik finns med.  

Se även: 9 populära sista minuten-resor 2019! Här hittar du dem billigast

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.