Par på stranden, blått vatten, strand,
I vilken populär stad vill du möta våren?

Vårens hetaste weekendresor – flyg och boende under 3 000 kronor

Boka in en weekendresa till ett populärt resmål som Budapest, Prag eller Nice. Vi har spanat in 11 paketresor där du får flyg och boende under 3 000 kronor.


Vi har letat efter de bästa priserna hos Destination.se – där finns det flera hundra researrangörers, och du får fram allting du behöver i en enda sökning. Det möjliggör att du får det billigaste priset och du slipper jobbet med att leta!

1. Rom 

Åk till Italiens huvudstad Rom och njut va god mat och underbart vin. Ät ost ena stunden och tryck i dig pasta nästa. Hit kan du åka från 1 500 kronor och då få boende och flyg i priset.


2. Paris

Vad sägs om en weekend till Paris i vår? Här finns flyg och boende två nätter för runt 3 000 kronor.

3. London

Spendera en helg i London och njut av det stora shoppingutbudet, restauranger och rykande klubbar. Här finns flygresor med hotell från 979 kronor.

https://www.destination.se/sto...on=2-5&edepdate=2019-02-23&ldepdate=2019-05-03&orig=ARN_BMA_NYO_STO_VST&rating=3&sort=price&utm_source=nyheter24.se&utm_medium=affiliate&utm_campaign=link&utm_content=weekendresor">KÖP NU

4. Budapest

Möt våren i magiska Budapest som har blivit väldigt populärt för den billiga maten och enorma vattenparkerna. Här finns flygresor samt boende runt 1 300 kronor.

5. Berlin

Njut av Berlins kultur och häftiga nattliv. Du kan boka flyg och hotell från 1 116 kronor här.

6. Warszawa

Warszawa har blivit en riktigt trendig stad som av många liknas vid Berlin. Här är det dessutom riktigt billigt! Här finns resor dit med flyg och boende från 748 kronor.

7. Barcelona

Stränder, shopping, massor av god mat och grymt uteliv – det är inte konstigt att Barcelona är ett av de populäraste weekendresmålen. För 1 751 kronor får du både flyg och boende här.

8. Gdansk

Gdansk i Polen är en av de hetaste weekendstäderna just nu. Där kan du njuta av billig mat, spa och shopping. Här finns weekendresor med flyg och boende från 735 kronor.


9. Nice

Njut av magiska Nice, ät glass längst med strandpromenaden och drick bubbel i solnedgången. Här finns flygresa dit och hem samt boende från 2 263 kronor.

10. Prag

En väldigt populär weekendresa går till Prag i Tjeckien. Även där är priserna låga och du får ut mycket av pengarna. Här finns boende samt flyg från 1 013 kronor.

11. Lissabon

Portugals vackra kuststad Lissabon är ett utmärkt resmål i vår. Här finns flygresor med boende runt 2 600 kronor till den populära staden.

12. Köpenhamn

Res till vårt härliga grannland – billiga paketresor hittar du här.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.