Ta hand om ditt hår inför hösten 2019. Fyll på med vitaminer och fukt efter alla soltimmar i sommar.
Ditt hår förtjänar en uppfräschning till hösten! Reparera och skydda ditt hår i höst med dessa produkter. Allt från olja, vitaminer, hårmasker och inpackningar till hårfärg och mousse. - Foto: Unsplash

Här är produkterna som räddar ditt slitna hår efter sommaren!

Vi älskar sommaren, men håret liksom huden tar skada i solen. Håret blir slitet, torrt och frissigt. Hårfärgen blir varmare och din hårbotten är irriterad. Vi har listat de bästa produkterna för att reparera och skydda håret i höst!


Sommaren 2019 bjöd på många härliga soltimmar, helt underbart! Nu när hösten är på ingång börjar det dock synas att håret tagit skada av solen. Vi har listat de bästa produkterna för att boosta håret till hösten. Allt från hårolja till vitaminer och inpackningar. 

1. Inpackning för torrt och slitet hår

Hårmask som du kan göra hemma! Denna inpackning vårdar intensivt torrt hår och torr hårbotten på djupet utan att tynga ner. Slitet hår får direkt mer näring. Du kan ha den i duschen eller över natten – 409 kronor här.

2. Värmeskydd som reparerar håret

Värmeskydd för håret! En vårdande värmespray som återuppbygger skadat och slitet hår. Den är effektiv mot kluvna toppar och frizz – 249 kronor här.

3. Behandling för hårbotten


Nioxin är produkter framtagna mot håravfall, men går perfekt att använda för att få ett tjockare och friskare hår! Nioxin System 5 är en behandling för hårbotten, som är särskilt utsatt under sommaren – 279 kronor här.

4. Keramisk hårborste från GHD

Investera i en keramisk hårborste till hösten! Den keramiska hårborsten ger ifrån sig negativa joner som eliminerar elektriskt och frissigt hår samtidigt som den reparerar kluvna toppar – 269 kronor här.

5. Hårmask till hår och hårbotten

Perfekt för att boosta håret till hösten! Denna hårmask ger volym och fukt till både hår och hårbotten. Effektiv och vårdande behandling av slitet hår påverkat av stress  – 79 kronor här.

6. Fräscha upp hårfärgen

Visste du att sol tar fram de varma tonerna i håret? Så efter sommaren kan hårfärgen behöva sig en uppfräschning! Colour Refresh-serien från Maria Nila hjälper ditt hår återfå sin naturliga hårfärg till hösten. Finns i flera färger  – 159 kronor här.

7. Hårolja

Underbar olja till håret! En trendig hårprodukt som passar alla hårtyper. Formulan ger extra mjukhet och glans till håret, är effektivt utredande och tar bort frissighet. Minskar cellskadorna från UV strålar – 179 kronor här.

8. Vitaminer för starkare hår

Ta hand om håret inifrån i höst! Vitaminer till håret för ett starkare och friskare hår – 399 kronor här.

9. För lockigt hår

Behöver du produkter för att kontrollera ditt lockiga hår efter en fuktig och varm sommar? Denna mousse är berikad med arganolja som kapslar in fukt och håller friss borta. Lockarna blir blanka och mjuka – 319 kronor här.

10. För ett tjockare hår

Vi vill väl alla ha tjockare hår? Ha denna produkt i väskan i höst! Denna spray ökar volymen vid rötterna och ger fyllighet till håret direkt. Funkar bra som stylingprodukt när du vill locka håret – 309 kronor här.


Läs även: Så får du längre hår – 3 grymma tips som faktiskt funkar!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!