Påskägg med skönhet 2020: Våra favoriter att klicka hem!

Påsken närmar sig och du är på jakt efter det perfekta påskägget. Kanske en skönhetskalender eller bara något litet med påsktema?


År 2019 blev skönhetskalender ett begrepp att räkna med. Det vill säga en julkalender eller adventskalender full med skönhetsprodukter istället för godis. År 2020 är det dags för påskäggen att glänsa på beautyhimlen. Spana in våra favoriter här!

1. Lyxig kalender från Babor

Detta påskägg är en kalender från Babor med hela 14 luckor. Bakom luckorna gömmer sig exklusiva ampuller med serum, bland annat baserade på väldoftande rosextrakt. Med andra ord, detta påskägg passar utmärkt även för den som bara vill ha en 14-dagars kur för att kickstarta våren 2020. Finns att köpa här.

2. Sheetmask med påsktema

De sötaste anisktsmaskerna till påsk 2020 är i alla fall dessa sheetmasks från MasqueBar. Låt dem verka i 15-20 minuter och ditt ansikte har fått sig en boost av ny energi. Psst! Passa dessutom på att ta en rolig selfie. 

Här kan du shoppa ansiktsmasken med motiv av påskhare och här hittar du påskkycklingen.

3. Kartong med söta påskägg

Nä denna kartong innehåller ju inte påskägg utan tvålar i form av små ägg i olika färger(vilket gör den ganska perfekt som en present under påsken). 

Tvålarna är rengöring till ansiktet och har egenskaper så som rengör huden på djupet, minskar porer, binder fukt, anti-aging och massa annat. Just nu bara 159 kronor här.

4. Glossybox lyxiga påskägg

Wow! Detta stora lyxiga ägg kommer i limiterad upplaga från Glossybox. Här kan du spana in de produktersom kommer att gömma sig i årets påskägg. Nytt för i år är att ägget kommer i flera olika färger – shoppa din favorit här.

5. Påskägg med primer från Tonymoly

Varför inte ett påskägg i guld? Detta söta ägg kommer från Tonymoly och innehåller ljuvlig primer som både minskar porer och gör så att ditt smink håller längre. Med andra ord det perfekta påskägget för sminkälskaren! Just nu till nedsatt pris här.

6. Peeling för ansiktet

Hur gullig är inte förpackningen av denna peeling? Smooth Egg Skin Peeling Gel från Holika Holika är en peelinggel av naturliga extrakt. Ja, den innehåller faktiskt extrakt från ägg. Perfekt till påskägget!

Ger huden en mild men effektiv exfoliering genom att avlägsna döda hudceller tillsammans med orenheter och avslöjar en jämnare, strålande och fräsch hud. Bara 119 kronor här.

7. The Beauty Egg Collection

Denna box från lookfantastic innehåller hela 7 påskägg fyllda med godsaker inom skönhet. Det totala värdet av The Beauty Egg Collection är 3 000 kronor, men du kan köpa den för bara 800 kronor här.


Läs även: AHA, BHA eller PHA-syra? Stor guide om syror i din hudvård!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.