Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

16 roliga teknikprylar som är perfekta att ge bort i julklapp

Minikyl, kaffebryggare med wi-fi och digital anteckningsbok
1 av 1

En rolig teknikpryl som julklapp kan inte bli fel!

Shopping | 08/11/2018 13:32

Alla tycker ju att det är kul med annorlunda och spännande teknikprylar? Det är därför en perfekt julklapp! Här hittar du tips på 16 grymma produkter.

1. Digital anteckningsbok

Digital anteckningsbok

Den här anteckningsboken är grym om man vill anteckna för hand, men ändå ha anteckningarna i mobilen eller på datorn. Du kan nämligen skriva i boken vars sidor känns som vanligt papper, men dela alla anteckningar genom molntjänster! Du hittar boken här.

2. Väckarklocka med gryningssimulator

Väckarklocka med gryningssimulator

Den här väckarklockan är perfekt för mörka vintermorgnar. Den väcker dig med stegrande ljus och ljud som fågelkvitter eller vågbrus. Den kostar 349 kronor här.

3. Värmesulor

Värmesulor

Dessa värmesulor är en perfekt julklapp till en frusen person. När du laddat upp dem håller de värmen i upp till sex timmar och det går även att justera värmen. Sulorna kostar 995 kronor här.

4. Minikylskåp

Minikylskåp

Det här smarta lilla kylskåpet går både att koppla in i vanliga uttag och i bilens cigarettuttag. Det kan både hålla dina godsaker kalla och varma! Kylen kostar 699 kronor.

5. Fotoklämmor med belysning

Fotoklämmor med ljus

Hur fin är inte den här ljusslingar med fotoklämmor? Du kan hitta den här för 149 kronor.

6. Emoji-powerbank

Powerbank emoji

Hur söta är inte dessa powerbanks? Du kan köpa en här.

7. Självvispande visp

Automatisk såsvisp

Man vet ju hur trött man kan bli i armen när man står och vispar – då är denna visp en ultimat lösning. Ställ in hastighet så vispar den själv. En riktigt bra present till någon som lagar mycket mat – den kostar 249 kronor här.

8. Kaffebryggare med wi-fi

Smart kaffebryggare med wifi

Känner du någon morgontrött person så är det detta du ska ge hen i present. Den här wi-fi-uppkopplade kaffebryggaren kan du sätta på kaffet med mobilen, direkt från sängen! Spana in den här.

9. Vattentät högtalare

Vattentät högtalare

Med den här högtalaren kan du lyssna på musik eller prata i telefon i duschen. Trots att den är liten har den riktigt bra ljud, och kostar bara 349 kronor. Ge denna julklapp till någon som gillar att sjunga i duschen!

10. Polaroidkamera

Polaroidkamera

Det är extra kul att fotografera med en polaroidkamera! Den här klassiska modellen kan du klicka hem här för 795 kronor.

11. Batteriskal

Batteriskal till iPhone

Har du en kompis eller partner som alltid har urladdad telefon? Det här grymma batteriskalet till iPhone är just nu nedsatt med 50 procent och kostar 199 kronor. Klicka hem det här.

12. Djurhögtalare

Djurhögtalare

Det här är nog den sötaste högtalaren vi sett. Den har riktigt bra ljud för sin lilla storlek och är lätt att bära med sig. Du hittar den för 229 kronor här.

13. Vinpump

Vinpump

Ibland vill man bara dricka ett eller två glas vin och då är det tråkigt att behöva öppna och sedan slänga en hel flaska. Med den här vakuumpumpen håller sig det öppnade vinet fräscht mycket längre! Köp den här för 295 kronor.

14. Bluetooth-tracker

Bluetooth tracker

Den här julklappen måste du ge till den slarviga personen i din närhet! Man sätter den lilla trackern på det man brukar tappa bort så går det att spåra via bluetooth. Du kan klicka hem den för 229 kronor här.

15. Objektiv till mobilkameran

Objektiv till mobilkamera

Ta roligare och snyggare bilder genom att fästa ett litet objektiv på mobilkameran. För 199 kronor får du tre olika objektiv här.

16. Smart axelremsväska

Smart axelremsväska

Den här väskan har hur många smarta funktioner som helst, till exempel inbyggd solcells-powerbank, lås och andra verktyg. Spana in den här – den har fått riktigt bra recensioner!

Här hittar du ännu fler roliga och smarta teknikprylar.