KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Nya hörlurar? Här hittar du den bästa rean på Apple AirPods

- 25/11/2020, 00:00 -

Är du på jakt efter ett par nya snygga trådlösa hörlurar? Varför inte klicka hem ett par Apple AirPods på rea? Här tipsar vi om den bästa rean!

Apple Airpods tar oftast slut väldigt snabbt

Ända sedan Apples populära trådlösa hörlurar AirPods lanserades har de varit en ständig succé. Nu har flera varumärken börjat producera kopior av dessa helt trådlösa hörlurar och det finns en uppsjö av alternativ (av olika kvalitet) att välja mellan på marknaden. Ja, vi kan inget annat än att konstatera – på Apple AirPods  finns det en stor efterfrågan.

Det är inte varje dag som det är rea på AirPods eller på Apple-produkter, men här har vi samlat de bästa erbjudandena som finns i butik just nu. Passa på att göra ett fynd!

Klassiska Apple iPhone AirPods 

Passa på att fynda ett nytt par Apple AirPods hos CDON – här får du just nu hela 28 procent rabatt!

Apple AirPods Pro - 600 kronor rabatt!

Fynda ett par Apples Airpods Pro hos Webhallen. Missa inte detta erbjudande, kommer inte bli besviken. Köp här för 2 390 kronor!

Fördelar med Apple Air Pods

- Lång batteritid 

- Aktiv brusreducering

- Svett- och vattentåliga

- Transparens mot brus runt omkring 

Finns det billigare varianter av Apple Air Pods? 

Vi skulle säga att Apples hörlurar är riktigt bra och värda att lägga pengarna på. Men det finns billigare alternativ ute på marknaden som är riktigt bra! Vi skulle då rekommendera dessa hörlurar:

Huawei Freebuds 3i

Huawei Freebuds3i är trådlösa AirPods som också har ljuddämpning. Vidare är dessa pods väldigt sköna att använda. Huaweis nya Freebuds3 i är inte bara en fröjd för ögat utan ger också brusreducering ner till 32dB. Här kan du just nu klicka hem dem för bara 950 kronor.

Philips UpBeat TAUT102 True Wireless 

Med Philips egna AirPods kan du rocka loss på ett bekvämt sätt! Dessa in-ear-hörlurar ger verklig trådlös frihet och en fin hörlursdesign som också håller måttet. Här får du otroliga 45 procent rabatt just nu!

Populära Jaybird Vista – spara 400 kronor!


Sporthörlurar från Jaybird! Känn pulsen från musiken och försvinn i ögonblicket en stund. Vista förser dig med ljudet du har drömt om och samtidigt stänger ut all oljud. Spara 400 kronor när du klickar hem dessa hörlurar just nu.


Läs även: Teknikprylar från Webhallen som vi vill fynda på rea