Måndag 15 Aug
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Apples nya spårningsbricka är här – fynda din AirTag nu

Det du behöver veta om Apple AirTag
Apples nya spårningsbricka är här – fynda din AirTag nu. Foto: Jonas Elia / Unsplash

Är du slarvig av dig eller kanske bara nojjig för att tappa bort din nyckelknippa eller plånbok? Då blir du nog glad över Apples nya spårningspryl – Apple Airtag – som gör att du kan ha koll på dina viktiga saker vart du än befinner dig. Nyheter24 listar hur du snyggast bär upp din Apple AirTag!

Läs mer

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Efter ett par års spekulationer och förväntningar är äntligen Apples AirTag här – brickan som du kan sätta fast på din väska, nyckelknippa eller bara lägga i plånboken för att hålla koll på var dina värdesaker är. Skulle du sedan tappa bort föremålet som ens AirTag är fäst på, kan du enkelt lokalisera den med hjälp av Hitta-appen.

Det krävs en Iphone 11 eller senare för att använda Airtags, då de använder sig av U1-chippet som finns i den modellen och senare.

Här ger vi 3 grymma tips på nyckelringar som kan passa din Apple AirTag!

Apple AirTag Leather Key Ring - Saddle Brown 

Köp den för 430 kronor här!

Apple AirTag Leather Key Ring - Baltic Blue

Endast 430 kronor här!

Apple AirTag Leather Key Ring - RED

Kostar bara 430 kronor här.

De här nyckelringarna i läder är omsorgsfullt tillverkade av de bästa materialen. Det rostfria stålet är lika snyggt som starkt medan det europeiska lädret är specialgarvat och känns mjukt och behagligt. Och de passar din AirTag perfekt så du behöver aldrig vara rädd för att den ska trilla ut. 

Så använder man Apple AirTag 

En Apple AirTag är en liten och lätt knapp som består av två delar, en i metall och en i plast. Plastdelen fungerar även som en högtalare som spelar upp ett ljud vilket hjälper en att hitta sin AirTag. Skruvar man på metalldelen så hittar man batteriet. Det är ett helt vanligt knapp-batteri som går att köpa på de flesta butikerna och batteritiden ska vara ungefär ett år.

Likt Airpods är det väldigt enkelt att ställa in sin Apple Airtags. Håll bara din AirTag nära din iPhone för att ansluta. Du kan sätta din AirTag på en pryl och ge det ett standardnamn som exempelvis “Plånbok eller ”Nycklar” eller på något annat valfritt föremål som användaren själv väljer. Klicka hem Apple AirTag här för 359 kronor!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.