KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Supersnygga trådlösa hörlurar: Den perfekta julklappen!

- 06/11/2019, 13:01 -

Unna dig själv eller någon du tycker om ett par riktigt snygga trådlösa hörlurar i julklapp! Vi älskar dessa hörlurar från Defunc som har snygg design, grymt ljud och en ännu grymmare prislapp!

Unna dig själv eller någon annan ett par riktigt snygga trådlösa hörlurar i julklapp! Dessa hörlurar som har snygg design och grymt ljud!

Har du börjat leta efter de perfekta julklapparna till julen 2019? Eller är du kanske ute efter unna dig själv en liten present? Spana in dessa grymt snygga trådlösa hörlurar som vi bara älskar just nu!

Trådlösa hörlurar i snygg design

Dessa trådlösa hörlurar har inbyggd mikrofon som ger en ljudupplevelse utöver det vanliga. De har en supersnygg och tidlös design som kommer i färgerna svart och guld. Välj den färg på trådlösa hörlurarna som passar dig bäst. Eller varför inte satsa på båda färgerna när de ändå är så billiga?

min nya kollektion

Grymt snygga trådlösa hörlurar från Defunc som ger dig en ljudupplevelse utöver det vanliga!
Bildkälla: Defunc

Defunc BT Headphone Plus är trådlösa hörlurar i budgetklassen, men som ger dig ljud och design i toppklass. Lurarna är vikbara, vilket innebär att du lätt kan transportera dem i väskan även när du är på språng. Med sin secure fit är dessa trådlösa hörlurar dessutom grymma att ha med på träningen, eftersom att de håller sig på plats.

Den bekväma designen och batteritiden på hela 15 timmar gör också att de lämpar sig alldeles utmärkt för längre resor. Alltså en perfekt julklapp till den som pendlar eller reser mycket! 

Du kopplar enkelt samman DeFunc BT Headphone Plus trådlösa hörlurar med din telefon (iPhone) via Bluetooth och kan sedan enkelt justera volymen med telefonen. Vill du hellre koppla de trådlösa hörlurarna med en 3,5mm-kabel? Lugn, en sådan medföljer en sådan i förpackningen.

Hörlurarna har en trådlös räckvidd på 10 meter. En batteritid på 15 timmar, respektive en kort laddningstid på 2 timmar. De går även att ansluta till både iPad och Mac.

Känslighet: 112 dB 
Frekvens: 20Hz-20KHZ


Läs även: Här hittar du trådlösa hörlurar till iPhone - till riktigt bra pris