Roliga teknikgrejer att ge i present.
Roliga teknikgrejer att ge i present. - Foto: Coolstuff.se

Här är 9 grymma och roliga teknikprylar – till honom

Teknik är fantastiskt – om du känner en tekniknörd så är det här artikeln för dig. Här är våra handplockade tips på prylar som skulle göra sig bra som present.


1. Kuddhögtalare

Här är två högtalare som är så tunna att du kan ha dem under din kudde! För dig som sover med någon så kan det vara trevligt att veta att ljudet inte kommer att läcka, personen kommer alltså inte höra din musik eller vad du nu lyssnar på. Du hittar dem här för bara 79 kronor.

2. Powerbank i form av emojis

En powerbank är perfekt att ha till hands när man måste ladda telefonen eller någon annan pryl. Oavsett emoji så kommer den ge exempelvis din smartphone en full laddning. Spana in dem här.

3. Belysning till din TV

Ta fredagsmyset till en ny nivå – med något så enkelt som en ljusslinga bakom dumburken.

Den är enkel att montera fast, tack vare sin klistriga yta, och ansluts sedan till din tv. Kolla in belysningen här. 179 kronor hos CoolStuff.

4. Klocka med visningspanel

Den här högtalaren kan visa tid, väder, ditt antal följare – och mycket mer! Typ allting som du får som notiser i mobilen helt enkelt. Den ansluts enkelt via bluetooth. Här hittar du den.

5. Väckarklocka med ljus

Svårt att stiga upp nu när det är mörkt ute? Med en väckarklocka som denna blir det genast lättare. Du kan välja mellan massa olika melodier och typer av ljusprogram att vakna till.

6. Water Dancing Speaker

Varför ha vanliga högtalare, när du kan ha högtalare med studsande vatten i? Det rör alltså på sig i takt med din musik. Ansluts enkelt till din dator eller mobiltelefon. Spana in dem här.

7. Självrörande mugg

Nu behöver du aldrig mer röra om själv – för den här muggen gör det åt dig. Det är alltså en liten propeller som körs igång när du trycker på knappen på muggens öra. Här hittar du muggen för 159 kronor.

8. 3-in-1 kameraobjektiv till din mobiltelefon

Ta din mobilkamera till nya höjder. Här får du tre olika objektiv som du klämmer fast på din telefon – för bara 199 spänn. Det innehåller vidvinkel, macro och trendiga fish-eye.

9. Laddare med fyra portar

Ladda allt på en gång! Du hittar den här för 199 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.