Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här hittar du Apple AirPods billigast

- 21/05/2019, 16:14 -

Nu finns äntligen Apples populära trådlösa hörlurar AirPods inne i lager hos många butiker. Hörlurarna sålde slut snabbt, vilket inte är konstigt då trådlösa hörlurar verkligen underlättar mycket i vardagen. Spana in vart du hittar dem billigast här.

Apple Airpods tar oftast slut väldigt snabbt

Äntligen är Apples populära trådlösa hörlurar AirPods tillbaka i många butiker. Ända sedan hörlurarna lanserades har de varit en ständig succé och det finns än idag en stor efterfrågan. Dessvärre har de varit slut i många butiker ett tag nu vilket har gjort det svårt att få tag på de hypade hörlurarna. Hörlurarna är speciellt designade för iPhone, iPad och iPod.

På Prisjakt kan du just nu hitta Apple Airpods för det billigaste priset på marknaden.

Vart man än gång - gym, fik eller på bussen så ser man människor med AirPods i öronen. Tyvärr tar dock hörlurarna slut väldigt ofta, vilket är synd för alla som är sugna på AirPods.

Med ett enkelt tryck så är hörlurarna aktiverade till din smartphone och det bästa av allt är att de känner av när du har dem i öronen och när du tar ut dem, vilket pausar och sätter igång musiken. De har en riktigt bra ljudkvalitet och du kan lyssna på musik i upp till 5 timmar i sträck och prata i telefon i upp till 3 timmar.

Här hittar du Apple AirPods till ett billigt pris.

Apple har inte gått ut med exakta försäljningssiffror på hörlurarna, vilket de vanligtvis inte brukar göra. Dock kan man se att i kategorin "Annat" där AirPods ingår så har försäljningen ökat med 38 procent, vilket bara måste vara hörlurarnas förtjänst!

Läs även: 32 populära teknikprylar - här hittar du dem billigast

--
Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!
Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.