Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här hittar du Apple AirPods billigt

- 21/05/2019, 16:14 -

Apples trådlösa hörlurar AirPods har varit väldigt populära sedan dem lanserades. De små hörlurarna har verkligen hjälpt många som vill undvika trasslet med sladdar. Här hittar du dem billigt.

Apple Airpods tar oftast slut väldigt snabbt

Ända sedan Apples populära trådlösa hörlurar AirPods lanserades har de varit en ständig succé och det finns än idag en stor efterfrågan. Dessvärre har de varit slut i många butiker vid ett flertal tillfällen vilket har gjort det svårt att få tag på de hypade hörlurarna. Hörlurarna är speciellt designade för iPhone, iPad och iPod. 

Här kan du just nu hitta billiga Apple Airpods

Vart man än går – gym, fik eller på bussen så ser man människor med AirPods i öronen. De små hörlurarna är väldigt smidiga att ha med sig eftersom att man får med ett laddningsfodral som är enkelt att hålla reda på om man inte har dem i öronen. 

Med ett enkelt tryck så är hörlurarna kopplade till din smartphone och det som är extra bra med AirPods är att de känner av när du har dem i öronen och när du tar ut dem, vilket pausar och sätter igång musiken. Dem har riktigt bra ljudkvalitet och batteritid. Du kan lyssna på musik i upp till 5 timmar i sträck och om du vill prata i telefon räcker batteriet i upp till 3 timmar. 

Här hittar du Apple AirPods till ett billigt pris.

Försäljningen av AirPods har gått otroligt bra och kan vara svåra att få tag på. Apples trådlösa hörlurar har underlättat vardagen för många genom sin enkla användning. 

Läs även: 32 populära teknikprylar - här hittar du dem billigast