10 lyxiga teknikprylar som kan bli dina – för bara några kronor

På sajten Spinsell kan du tävla om högtalare, hörlurar, VR-glasögon och andra teknikprylar för bara några kronor. Det bästa är att vinstchansen är riktigt hög!


På Spinsell finns det massa lyxiga och roliga grejer att tävla om, bland annat teknikprylar. Du väljer det du vill tävla om, snurrar hjulet och får veta direkt om du är den lycklige vinnaren eller inte. 

 Med vår kod "SPINWIN30" får du även 30 kronor att tävla för kostnadsfritt! Lycka till.

1. Högtalare från Marshall

Marshalls högtalare är inte bara kända för sitt grymma ljud utan också för den snygga designen. Nu kan denna högtalare bli din för 34 kronor.

2. Earpods

Dessa snygga trådlösa hörlurar från Urbanista kommer med ett laddningsetui och finns i fyra olika färger. Snurra på hjulet här så kan de bli dina för bara 22 kronor!

3. Slowjuicer

Vill du börja varje morgon med en fräsch, nypressad juice? Då är det en slowjuicer du ska ha – den är bättre än en råsaftcentrifug och utvinner 30 procent mer juice. Slowjuicern är värd 999 kronor men du kan vinna den för 22 kronor.

4. Hörlurar från Marshall

Dessa trådlösa hörlurar från Marshall har 30 timmars speltid och riktigt bra ljudkvalitet! De kan bli dina för 34 kronor här.

5. Strandhögtalare

Denna strandhögtalare – vattentålig med Bluetooth – är perfekt för sommaren! För bara 8 kronor kan du vinna den här.

6. VR-glasögon

Är du sugen på att testa på Virtual Reality? Använd dessa VR-glasögon för att använda appar och spel anpassade för VR. Se om turen är på din sida och de blir dina 8 kronor här.

Glöm inte att du med koden "SPINWIN30" får 30 kronor gratis att tävla för!

7. Trådlösa over ear-lurar

Dessa grymma over ear-lurar omsluter bekvämt öronen och isolerar bra. Dessutom är de trådlösa! Snurra på hjulet för att vinna dem här.

8. Slowcooker

Laga grymt god mat utan att behöva göra något annat än att lägga ner ingredienserna i den här grytan! Den kan bli din för 22 kronor här.

9. Hörlurar från Urbanista

Dessa populära trådlösa hörlurar kan bli dina här – för bara 26 kronor.

10. Köksmaskin

Se om den blir din här!

Det är inte bara teknikprylar som du kan vinna på Spinsell, utan även mode, skönhet, inredning och upplevelser. Spana in hela utbudet här!

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/