ANNONS: Innehåll i samarbete med
Det är lätt för fejkprofiler att ta över dejtingscenen.Trött på att få dick pics skickat till dig? Då är det dags för en ny dejtingapp!
Det är inte sexigt med dick pics. Det är inget jag har frågat efter. Sluta skicka dem till mig!

Så slipper du dick pics och fejkprofiler: Dejtingappen som gör succé!

Nätdejting via mobilappar blir allt vanligare, vilket gör det lätt för fejkprofiler, troll och creeps att ta över dejtingscenen. Trött på att få dick pics skickat till dig? Då är det dags att testa en ny dejtingapp!


Nej killar! Dick pics är inte sexigt. En undersökning med singlar, som dejtar frekvent via mobilapplikationer, visar att 56 procent fått dick pics skickat till sig och att 75 procent upplevde det som kränkande.

Det finns fler som ryter ifrån. Läs om polisens diss mot dick pics här.

Dejtingappen som stoppar dick pics

Svenska dejtingappen GoodOnes har lyckats med det ingen annan dejtingapp lyckats med - nämligen att eliminera fejkprofiler, dick pics och näthatande troll. De flesta kvinnor som använt sig av nätdejting har någon gång känt sig otrygga, lurade eller förolämpade.

GoodOnes är en säker dejtingapp som tagits fram för att möta efterfrågan på en kvinnovänlig mötesplats för dejting online. Hela 75 procent av användarna på appen letar efter ett seriöst förhållande. Score för dig som letar efter kärleken! 

Här kan du ladda ned appen till iPhone och Android.  

Hur har GoodOnes då lyckats med att skapa en trygg miljö för nätdejting? Jo, genom att införa BankID för att legitimera profiler. 

Mer än hälften av användarna har någon gång blivit utsatta för fejkprofiler eller trakasserier på andra dejtingappar. Hela 89 procent upplever att man uppför sig bättre och mer respektfullt när man är legitimerad med sin riktiga identitet. 

5 anledningar till att börja dejta med BankID

1. Säg farväl till respektlöst beteende på nätet! Dåligt uppförande i appen straffas och trollen blir portade for life!

2. Slipp ovälkomna dick pics! Väldig få skickar dick pics om man är tvungen att lämna ut sina personuppgifter.

3. Hej då till oro över att bli catfished! Med legitimerade profiler slipper du tråkiga överraskningar när ni ses för första gången.

4. Äkta profiler = chans till äkta kärlek! Ingen kan utge sig för att vara någon de inte är och du kan därför vara helt trygg i din jakt på äkta kärlek.

5. It's cool to be kind! Legitimerade användare som är aktiva och beter sig schysst blir belönade.

Ladda ned appen och börja swipa redan nu

Här kan du ladda ned appen till iPhone och Android.  

Läs även: Första dejten: De 5 oväntade frågorna du ska ställa

/
App
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?